actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

duurzaam

Duurzame warmte in huis
Vragen? Zoek uw vestiging
Advies nodig? Bel ons op 072 - 512 31 34

Duurzaam wonen is de toekomst!

Wij ontkomen niet meer aan alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Technologie maakt veel mogelijk en dat geldt niet alleen voor ons als cv-ketel specialist. Het geldt ook voor u. Nieuwe installaties en apparaten zorgen dat besparen op uw energierekening steeds makkelijker wordt. Toch kan het soms nog flink lastig zijn om al die mogelijkheden te overzien. Daar helpt ESNW u graag bij! Heeft u een vraag over energiezuinige ketels, de aanschaf van zonnepanelen of wilt u weten op welke manier wij op zakelijk vlak duurzaam actief zijn? Bel gerust! 

Groepsinkoop zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Niet zo gek, want er zijn ook steeds meer voordelen te noemen!  Zo bespaart u met zonnepanelen niet alleen aanzienlijk op de energierekening, ook de waarde van uw huis zal stijgen. Profiteer nu bij ESNW van korting via een groepsaankoop!

U levert daarnaast ook nog eens een positieve bijdrage aan een duurzamere toekomst en profiteert tegenwoordig van een aantrekkelijk belastingvoordeel.  

 

 

meer informatie

Ecolution ventilatiewarmtepomp

Denkt u na over de aanschaf van een ventilatiewarmtepomp dan is nu het perfecte moment. Soms moet je namelijk eerst investeren om op de lange termijn aanzienlijk te besparen op, in dit geval, de kosten van uw energierekening. Kiezen voor dit systeem is zo'n voorbeeld. 

Bovendien maakt een aantrekkelijke subsidieregeling het nu mogelijk om de Ecolution Solo met hoge korting bij ESNW te kopen. Fijn voor uw portemonnee! U kiest met de Ecolution Solo voor een duurzame investering. Zeker nu stoken op basis van aardgas straks verleden tijd is. Uiteindelijk moet alle Nederlandse huishoudens die dit nu nog doen vóór 2050 overstappen op een milieuvriendelijk alternatief.

Maakt u nu al de overstap? 

meer hier over

Ook belangrijk voor u

 • bespaartips
  Handige bespaartips
  Of het nu gaat om simpele handelingen of grote investeringen om te besparen op de energierekening, er is van alles mogelijk! Wij adviseren u graag!
 • Informatie over OK CV
  OK CV Keurmerk
  OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. Goed om te weten? ESNW heeft dit OK CV keurmerk! Bovendien kunt u direct door ons een inspectie laten uitvoeren.
 • Gaslek Check
  Gaslek Check
  Wist u dat het raadzaam is om eens in de vijf jaar de gasleidingen te laten controleren? De Gaslek Check biedt uitkomst! v.a. € 19,50 als u al klant bent bij ESNW.