STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Moeder speelt met kinderen in goed geventileerd huis
Weten wat er voor u mogelijk is? Vraag hier uw adviesgesprek aan!

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp

Een hybride installatie werkt samen met een cv-ketel. Vanzelfsprekend verbrandt je cv-ketel gas, terwijl de Elga Ace warmte uit de buitenlucht benut. Om te besparen op jouw gasverbruik én een bijdrage te leveren aan een beter milieu, is een hybride warmtepomp een duurzame slimme keuze.

Waarom een Hybride systeem?

Het aanschaffen van een hybride warmtepomp is een duurzame investering. Er wordt in de media veel geschreven over de energietransitie en de verduurzaming van Nederland. Een belangrijk onderdeel bij deze transitie is het terugdringen van het gebruik van aardgas, omdat dit slecht is voor ons milieu. Om te besparen op jouw gasverbruik én een bijdrage te leveren aan een beter milieu, is een hybride warmtepomp een duurzame slimme keuze. Jaarlijks bespaar je hiermee tot wel 50% op je gasverbruik.

Een hybride installatie werkt samen met een cv-ketel. Vanzelfsprekend verbrandt je cv-ketel gas, terwijl de Elga Ace warmte uit de buitenlucht benut. Bij een gecombineerde installatie zorgt de warmtepomp grotendeels voor verwarming van de woning en levert de cv-ketel het warme (kraan) water en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen.

Meer weten over de Elga Ace?