STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
monteur op bezoek bij klant

Eenmalig onderhoud

Onderhoud zonder abonnement

ESNW streeft met haar onderhoud naar een minimaal aantal storingen zodat onze klanten kunnen vertrouwen op hun toestel. Hiervoor is het belangrijk dat onze gecertificeerde monteurs periodiek onderhoud verzorgen. Dit betekent dat eenmalig onderhoud niet langer past bij de werkwijze van ESNW en om deze rede niet langer wordt aangeboden.

Het nut van cv-ketel onderhoud

Het kan u niet zijn ontgaan. Koolmonoxide is weer veel in het nieuws. Helaas blijkt dat het aantal slachtoffers stijgt als gevolg van koolmonoxidevergiftiging door verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels.

Koolmonoxide; een stille moordenaar

Jaarlijks zijn honderden mensen het slachtoffer van koolmonoxidevergiftiging. Ondanks maatregelen neemt dit aantal niet af. Hoe kan dat?

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is een onderzoek begonnen. Helaas komt naar voren dat de cv-ketels door vakonbekwame installateurs zijn geplaatst. "Hier vallen behoorlijk wat slachtoffers. Wij vinden het van belang dat vakbekwame mensen langskomen om iets te installeren. Daar hebben mensen gewoon recht op," aldus Voorzitter Tjibbe Joustra van de OVV.

Hoe werkt mijn cv-ketel?

Hoewel de cv-ketel een voorbeeld is van een apparaat in huis waar u normaal gesproken geen omkijken naar heeft, adviseert ESNW om met regelmaat juist wél de centrale verwarmingsketel te controleren en de werking van het apparaat te kennen. De installatie, die in de meeste gevallen op zolder, in de garage of in de bijkeuken hangt, lijkt op het eerste gezicht prima in orde. Helaas blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Mogelijk heeft u vanuit het oogpunt van kostenbesparing destijds niet gekozen voor een erkende installateur. Hoewel het niet zou mogen, komen onze installateurs en adviseurs nog te vaak situaties tegen die niet zonder risico's zijn en niet volgens de geldende NEN 3140 voorwaarden. ESNW wil die gevaarlijke situaties voorkomen!

(Bron: www.nu.nl & tv uitzendig: Dit is de Dag)

Ook belangrijk voor u

 • Gaslek Check
  Gaslek Check
  Wist u dat het raadzaam is om eens in de vijf jaar de gasleidingen te laten controleren? De Gaslek Check biedt uitkomst! v.a. € 19,50 als u al klant bent bij ESNW.
 • ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder
  ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder
  De ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder is een geschikt apparaat dat bij het vrijkomen van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt. Wat is uw veiligheid u waard?
 • energie besparen met ESNW
  Energie besparen
  Slim besparen begint vaak dichter bij huis dan de meeste mensen denken. Wist u bijvoorbeeld dat u kunt besparen door goed onderhoud? En wat de 10 snelste manieren zijn om in het klein te besparen? ESNW helpt u op weg!