actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder

Vragen? Zoek uw vestiging
Direct bestellen? Neem contact met ons op!

Kunt u met een gerust hart gaan slapen?

Koolmonoxide is de laatste tijd weer veel in het nieuws en hoe gek dat ook klinkt, ESNW is blij met de aandacht voor dit onderwerp. Waarom? Wij kennen als geen ander de gevaren. Hoe meer u zich als consument ook bewust wordt van de gevaren, hoe meer actie wij én u kunnen ondernemen.

Koolmonoxide is zoals u misschien wel weet een echte 'sluipmoordenaar'. Daarom zijn wij blij dat wij deze koolmonoxidemelder mét schakelstekker kunnen aanbieden. Het grootste voordeel? De melder detecteert niet alleen koolmonoxide, dit systeem schakelt ook direct de cv-ketel uit als er te hoge (schadelijke) waarden worden gemeten.  

Koolmonoxide in huis? CV-ketel uit!

Met behulp van deze functionaliteit zullen licht- en geluidsignalen afgegeven worden om u te waarschuwen. Zo kan worden voorkomen dat u en uw gezin de mogelijke gevaren van een koolmonoxidevergiftiging oplopen. Door het direct ingrijpen bij de bron weet deze CO-Switch koolmonoxidemelder zich te onderscheiden van reguliere CO-melders. Een écht pluspunt wat ons betreft!

Gastoevoer wordt afgesloten
Hoe werkt het? Het apparaat is voorzien van een speciale schakelstekker die u in het stopcontact in de buurt van de cv-ketel kunt stoppen. Vervolgens plaats u de stekker van de cv-ketel in de meegeleverde schakelstekker, monteert de CO-melder en de installatie is klaar.

Naast de schakelstekker wordt dit product ook geleverd met een montageplaat die u aan het plafond of aan de wand kunt monteren of eenvoudig te plaatsen is op een aanwezige centraal – of inbouwdoos. Bovendien is een sticker met stappenplan inbegrepen die u op de cv-ketel kunt plakken. Hierop staan de stappen vermeld wat u moet doen bij een koolmonoxidealarm.  

Belangrijk voor u om te weten? Deze innovatieve koolmonoxidemelder wordt gemaakt in Nederland en voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen die zijn vastgelegd in de NEN 50291-1:2017. Meer over het product wordt uitlegd in het onderstaande filmpje of kijk op www.retwist.eu

 

Zelf installeren? Zo gedaan!

Wilt u direct een CO-Switch koolmonoxidemelder bestellen en bent u klant van ESNW dan betaalt u hiervoor € 139 incl. BTW.

Nog geen klant van ESNW? Profiteer van korting! 
Wanneer u nog geen klant bent van ESNW hebben wij een mooie aanbieding in het teken van veilig wonen. Want naast een veiligheidsproduct zoals de CO-Switch koolmonoxidemelder kunnen wij niet vaak genoeg het belang van cv-ketel onderhoud onderstrepen. Besluit u daarom om direct een onderhoudsabonnement af te sluiten bij ESNW dan ontvangt u € 30 korting op de totaalprijs van € 169 voor de CO-Switch koolmonoxidemelder. 

Liever niet zelf installeren?
Laat u toch liever het installatiewerk over aan onze servicemonteur dan kan dat natuurlijk ook. De installatie zal ongeveer 15 minuten duren. Kosten daarvoor zijn op basis van arbeidsloon; € 6,04 per 5 minuten. 

 

Bel direct met één van onze medewerkers!