wachtwoord vergeten registreren
Vrouw slaapt veilig

ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder

Direct bestellen? Neem contact met ons op!

Geef koolmonoxide geen kans!

Ieder jaar hebben weer tientallen mensen te maken met koolmonoxidevergiftiging, waarvan enkelen een dodelijke afloop hebben. ESNW vindt dat teveel. Daarom willen we consumenten graag bewust maken van de gevaren, zodat u op tijd actie kunt ondernemen! Bijvoorbeeld door het installeren van een koolmonoxidemelder mét schakelstekker.

Koolmonoxide in huis? CV-ketel uit!

Koolmonoxide staat ook wel bekend als een ‘sluipmoordenaar’. Het giftige gas is voor mensen namelijk niet te ruiken, proeven of zien. Vaak merken we dan ook pas dat er iets mis is als het al (bijna) te laat is. Daarom adviseert ESNW iedereen om de ReTwist CO-Switch te (laten) installeren. Dit is een koolmonoxidemelder met een schakelstekker die direct de cv-ketel uitschakelt zodra er te hoge, schadelijke waarden worden gemeten.

Hoe werkt de ReTwist CO-Switch?

De ReTwist CO-Switch is voorzien van een speciale schakelstekker die u in het stopcontact bij uw cv-ketel kunt stoppen. Daarna plaatst u de stekker van uw cv-ketel in de schakelstekker en monteert u de CO-melder.

Zodra de ReTwist CO-Switch te hoge hoeveelheden koolmonoxide waarneemt gaan er licht- en geluidsignalen af om u te waarschuwen, zodat u direct met uw gezin naar buiten kunt gaan en koolmonoxidevergiftiging voorkomen kan worden. De schakelstekker zorgt er vervolgens direct voor dat de gastoevoer van de cv-ketel wordt afgesloten om verdere uitstoot van koolmonoxide te voorkomen.

Over de ReTwist CO-Switch

De ReTwist CO-Switch is een innovatieve koolmonoxidemelder mét schakelstekker die wordt gemaakt in Nederland. Het product voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen zoals vastgesteld in de NEN 50291-1:2017. Meer over ReTwist leest u op www.retwist.eu

Zelf installeren

Het is mogelijk om de ReTwist CO-Switch zelf te installeren. De melder wordt geleverd met een montageplaat die u aan het plafond of aan de wand kunt monteren. U kunt de plaat ook plaatsen op een reeds aanwezige centraal- of inbouwdoos. Daarnaast krijgt u bij uw CO-melder een sticker voor op uw cv-ketel met een stappenplan dat u kunt volgen als het koolmonoxidealarm afgaat.

Maak het vandaag nog in orde!

De ReTwist CO-Switch heeft een adviesprijs van € 169,-. Omdat ESNW veilig wonen belangrijk vindt betalen onze klanten slechts € 139,- (inclusief BTW). Wilt u ook direct een ReTwist CO-Switch bestellen? Neem dan even contact op met ESNW; onze medewerkers helpen u graag verder.

Zelf installeren, of liever niet?

Het is mogelijk om zelf de ReTwist CO-Switch te installeren. Laat u het installatiewerk toch liever over aan één van onze deskundige monteurs? Geen probleem! De installatie zal dan ongeveer 15 minuten duren. Kosten daarvoor zijn op basis van arbeidsloon (€7,45 per 5 minuten). U kunt de installatie van uw ReTwist CO-Switch samen laten vallen met uw volgende onderhoudsbeurt. Wilt u dan wel even doorgeven dat u de koolmonoxidemelder wilt laten installeren?

Nog geen klant van ESNW? Profiteer van korting! 
Goed onderhoud is noodzakelijk in de strijd tegen koolmonoxidevergiftiging. Daarom heeft ESNW speciaal voor mensen die nog geen klant zijn een mooie aanbieding: sluit nu een onderhoudsabonnement af voor uw cv-ketel bij ESNW en ontvang € 30,- korting op de adviesprijs (€ 169,-) voor ReTwist CO-Switch.

 

Bel direct met één van onze medewerkers!