actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

cv-ketel huren

Vragen? Zoek uw vestiging

CV-ketel huren

Eenvoudig bij ESNW een cv-ketel huren als uw portemonnee het even niet toelaat om een nieuwe ketel te kopen. Geen punt! Dat kan gewoon bij ESNW! Uiteraard wordt ook deze ketel door onze vakmannen geplaatst.

Een cv-ketel huren, geen grote uitgave in één keer

Een cv-ketel is een behoorlijke uitgave en deze komt lang niet altijd gelegen. Bij ESNW kunt u daarom ook een cv-ketel huren. Geen grote uitgave in één keer en tóch profiteren van optimaal comfort. U kunt bij ons een cv-ketel huren voor een vaste prijs per maand. Wanneer u ervoor kiest bij ESNW een cv-ketel te huren kunt u ook rekenen op service en onderhoud, de kosten hiervoor verwerken wij in de huurprijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Welke cv-ketel u kunt huren? Het merk en de capaciteit kiest u helemaal zelf. Net als de bijbehorende thermostaat. Bij ESNW heeft u alle vrijheid!

De voordelen van een cv-ketel huren

  • geen grote uitgave in één keer
  • vast maandelijks bedrag
  • inclusief installatie en materiaalkosten
  • inclusief service en onderhoud
  • optimaal comfort gedurende de gehele looptijd (12 jaar)
  • keuzevrijheid (merk, capaciteit)


U kunt bij ESNW al een cv-ketel huren (leasen) voor € 22,- per maand. Optimaal wooncomfort voor een vaste (lage) prijs per maand.

Een cv-ketel huren kan hier!

De extra voordelen van ESNW

Voor klanten die een cv-ketel huren gelden dezelfde voordelen als kopers van onze installaties. De monteurs van ESNW zijn in geval van storing binnen 4 uur ter plaatse en doen er alles aan om de eventuele reparatie direct uit te voeren. Vanzelfsprekend hebben we alleen de beste monteurs in dienst. Daarnaast zijn we merkonafhankelijk, u kunt dus elk gewenst merk cv-ketel huren.

Met onze ketelvergelijker wordt direct duidelijk welke capaciteit bij uw huishouden past. Liever persoonlijk contact? Onze adviseur komt graag bij u thuis om de verschillende opties in het huren van uw cv-ketel te bespreken.

Bel 0229-210361 om direct een afspraak te maken. Ook goed om te weten: ESNW is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Contact