wachtwoord vergeten registreren
ESNW bezoek bij klant

certificeringen & keurmerken

Onderhoud nodig? Bel 072 - 512 31 34

Wij nemen ons werk serieus!

Bij ESNW staat kwaliteit voorop. We vinden het belangrijk dat onze (aankomende) monteurs over een bepaald kennisniveau beschikken, dat ze hun kennis op pijl houden en dat zij voldoen aan de noodzakelijke competenties die nodig zijn om hun werk goed en veilig uit te voeren. Daarom investeren we veel tijd in de kwaliteit van onze medewerkers.

SBB leerbedrijf

Sinds 1993 is ESNW gecertificeerd als leerbedrijf voor onderhouds- en servicemonteur en servicetechnicus installatietechniek. Deze certificaten zijn worden ieder jaar opnieuw getoetst. In praktijk ziet u dat terug in het volgende:

  • Sinds 26 februari 2009 is ESNW 'erkend praktijkopleidingscentrum'. Met ingang van begin 2007 heeft ESNW een fulltime opleider in dienst voor de praktijkopleiding van onderhouds- en servicemonteurs.
  • Deze praktijkopleiding vindt vanaf 1 oktober 2007 plaats in een speciaal daarvoor ingerichte, zeer goed geoutilleerde instructieruimte, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden om warmtepompen en airco's te instrueren.
  • ESNW vindt talentontwikkeling belangrijk. Wij staan te allen tijde open voor gemotiveerde en enthousiaste stagiaires en/of aanvragen voor gastdocentschappen, demonstraties enzovoort.

SCIOS gecertificeerd

Om ongevallen met stookinstallaties tegen te gaan is het wettelijk verplicht om uw stookinstallatie eens in de zoveel tijd te laten controleren. Deze inspecties zijn niet alleen noodzakelijk; uiteindelijk besparen ze u kosten. Goed onderhouden installaties verbruiken namelijk minder energie, waardoor uw energierekening laag blijft.

De technische regelgeving rond het inspecteren van stookinstallaties wordt beheerd door Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties, afgekort SCIOS. Het SCIOS heeft een centraal afmeldsysteem waarin SCIOS-gecertificeerde bedrijven onderhoud en inspecties kunnen afmelden. Hiermee kunnen milieuambtenaren direct zien of een bedrijf aan de inspectieverplichting voldoet.

ESNW door SCIOS gecertificeerd

ESNW is door SCIOS gecertificeerd voor keuring en onderhoud aan installaties; onze medewerkers zijn gecertificeerd om Periodieke Inspecties (PI) en Periodiek Onderhoud (PO) uit te voeren. Ook mogen wij de Eerste of Bijzondere Inspectie (EBI) uitvoeren; dit is de eenmalige inspectie bij de inbedrijfsstelling van een installatie  of de eerste keuring van een stookinstallatie. Bekijk hier onze BRL 100 (F-gassen voor ondernemingen), ISO 9001 certificering, het beheren van bodemenergiesystemen van individuele woningen, woongebouwen en/of ulititeitsgebouwen en onze SCIOS Certificatie voor inspectie en onderhoud aan stookinstallaties