STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
zelf storing CV ketel oplossen

zelf storing CV ketel oplossen

Vragen? Bel 072 - 5123134

Zelf de CV ketel storing oplossen?

Een storing van de cv-ketel komt altijd ongelegen. In sommige gevallen kunt u zelf iets aan de CV ketel storing doen. ESNW vertelt u graag hoe. Liever meteen hulp of komt u er zelf toch niet helemaal uit? Bel dan gerust; onze vakkundige monteurs staan voor u klaar en verhelpen de storing aan uw CV ketel snel!

Storing zelf oplossen

Storing zelf oplossen

Heeft uw cv-ketel vaak storing?

Heeft uw cv-ketel steeds vaker storing en heeft u hem al meer dan 12 jaar hangen? Dan doet u er goed aan om over vervanging van uw cv-ketel na te denken. Bijkomend voordeel: een nieuwe cv-ketel is vaak ook zuiniger!

CV ketel storing melden
Maarten cv-ketel monteur

Soms kunt u zelf uw cv-ketel storing opsporen met behulp van onderstaande checks:

 • Werkt de gastoevoer naar uw CV ketel nog?
 • Zit de stekker van uw CV ketel nog in het stopcontact?
 • Staat de kamerthermostaat hoger dan 15 graden?
 • Is de waterdruk van uw CV ketel voldoende (tussen de 1,5 en 2 bar)?
 • Staan de stoppen in de meterkast en de aardlekschakelaar nog aan?

Is de storing na bovenstaande checks niet opgelost? Noteer dan het storingsnummer (indien aanwezig) en neem even contact op met ESNW. Onze monteurs staan voor u klaar!

Bel ons: 072 - 512 31 34
 • CV ketel storingen 24/7 melden
 • Storing voor 21:00 uur gemeld, zelfde dag hulp
 • Deskundige en ervaren monteurs
 • Afspraak in de avond mogelijk
 • Erkend onderhoudsbedrijf
 • Ook hulp als u geen ESNW-abonnement heeft

Laat uw CV ketel storing snel oplossen door ESNW

Komt u er niet uit om de storing aan uw CV ketel op te lossen of wilt u gewoon liever dat er even een vakman naar komt kijken? Geen probleem! De ervaren monteurs van ESNW staan voor u klaar.

Ik ben al klant
Klanten met een onderhoudsabonnement betalen bij een CV ketel storing geen voorrijkosten, klanten met een Comfort abonnement betalen daarnaast ook geen arbeidsloon. Heeft u een Totaal Comfort abonnement? Dan betaalt u geen voorrijkosten, arbeidsloon of onderdelen! Meld uw storing direct online via mijn ESNW of bel ons via 072 - 512 31 34.

Ik ben nog geen klant
Bent u nog geen klant van ESNW maar heeft u wel hulp nodig bij uw cv-ketel storing? Ook dan staat ESNW voor u klaar! Hierover vertellen we u graag meer!

* Wij maken onze klant er op attent dat in situaties van extreme drukte (bijvoorbeeld door weersomstandigheden) er een spoedtarief kan worden gerekend.

CV ketel storing, maar nog geen klant?
Service waar je energie van krijgt
contact opnemen