wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor CV kopen, huren en onderhoud

Storing? Bel ESNW

Storing aan uw toestel? Wij lossen het op!

Bij ESNW kun je altijd terecht als u een storing heeft, dit kan zowel met als zonder abonnement. Een storing komt nooit gelegen en ondervind je vaak als er geen warmwater meer uit te kraan komt of als de kachel niet meer warm wordt. In sommige gevallen kun je de storing zelf verhelpen door bijvoorbeeld je cv-ketel bij te vullen of door de verwarming te ontluchten. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de storing hiermee niet direct is verholpen, dan komen wij graag langs. 

Storing met abonnement

Klanten met een onderhoudsabonnement betalen bij storing aan de cv-ketel geen voorrijkosten, klanten met een Comfort abonnement betalen daarnaast ook geen arbeidsloon. Heeft u een Totaal Comfort abonnement? Dan betaalt u geen voorrijkosten, arbeidsloon of onderdelen! Meld uw storing direct online via mijn ESNW of bel ons via 072 - 512 31 34.

Bent u niet bekend met een storing melden? Dan leggen we het graag uit!

Storing melden? Zo werkt het!

Storing zonder abonnement

Als je geen abonnement hebt kun je ook bij ESNW terecht voor directe hulp bij een storing tijdens kantooruren. Je dient dan wel direct een abonnement af te sluiten voor minimaal een jaar. Heeft u een storing zonder abonnement en moeten wij u met spoed bezoeken, dan berekenen wij €118,90 inclusief de eerste 30 minuten arbeidsloon, exclusief materiaal en onderhoud.

Voor het eerste onderhoud rekenen we €80,- (1ste uur), hiervoor wordt uw toestel geïnspecteerd en wordt er direct onderhoud uitgevoerd (excl. materiaal). Voor ieder vervolgbezoek, voor reparatie of het onderhoud, berekenen wij het arbeidsloon per vijf minuten en het verbruikte materiaal. Het gekozen abonnement start nadat alle werkzaamheden zijn afgerond.

Direct hulp bij storing: Maak een keuze uit 1 van onze 3 abonnementen op de homepagina, vul uw contactgegevens in en vink bij stap 2 aan; “mijn toestel staat in storing”. Storing op werkdagen voor 16 uur gemeld? Wij helpen u diezelfde dag nog.

Sluit een abonnement af!

Storing zelf oplossen

Zoals we hierboven al aangaven kun je storingen voorkomen, maar een deel hiervan kun je ook gemakkelijk zelf oplossen. Doormiddel van onze tool, waarin wij vragen stellen, kunnen we in minder dan een minuut aangeven wat je kunt doen om de storing op te lossen. Ook hebben wij een mooie checklist om een storing zelf op te sporen. Wil je toch liever de hulp ban een van onze monteurs? Bel ons dan direct! 

Los de storing zelf op!