wachtwoord vergeten registreren
storing cv-ketel?
CV Storing? Bel ons direct!

24/7 bereikbaar voor het melden van een storing!

Een storing van de cv-ketel komt altijd ongelegen. Op zo'n moment is het belangrijk dat u direct geholpen kan worden. Meteen ESNW bellen dus! Meldt u een storing? Dan sturen wij één van onze vakkundige monteurs uw kant op om het probleem te verhelpen. Wist u al dat het ons doel is om ervoor te zorgen dat iedere klant die een storing meldt er binnen 4 uur weer lekker warm bij zit! 

Storing zelf oplossen

Storing melden

Een storing van uw cv-ketel komt altijd ongelegen. ESNW laat u niet in de kou staan! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een storing.

Onze monteurs staan klaar om u te helpen. Bel daarom direct de dichtstbijzijnde vestiging.

storing melden
Maarten cv-ketel monteur

Storing tarieven

Een cv-ketel storing? Bekijk hier onze tarieven zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Als u al klant bent van ESNW en een abonnement voor uw installatie heeft, rekenen wij bij storing geen voorrijkosten en bij het (Totaal) Comfort abonnement ook geen arbeidsloon! Wij adviseren om de storing direct online te melden.

onze tarieven

Onze voordelen

 • 24 uur per dag voorzien van verse, warme lucht
 • Zorgeloos genieten van een veilige haard
 • Comfort doordat u altijd direct warm water heeft
 • Mechanische ventilatie: onderhoud en reiniging.
 • Zodat u altijd veilig warm water heeft
 • Warmteterugwin installatie gezond woonklimaat

Wat kunt u zelf doen bij een storing?

Liever eerst zelf actie ondernemen? Met onze storingsoplosser weet u binnen een paar minuten of u daadwerkelijk een installateur nodig heeft voor de reparatie van uw cv-ketel. Want wellicht kunt u het probleem zelf oplossen door de installatie te ontluchten of de ketel bij te vullen. Download de storingsoplosser in de Google Playstore of doe de test hier. Komt u er zelf niet uit? We staan voor u klaar!

 Waarom ESNW bij een storing aan uw cv-ketel?

 • 24-uurs service
 • snelle respons (binnen 4 uur hulp bij cv-ketel storing)
 • storing aan uw cv-ketel voor 21.00 uur gemeld, dezelfde dag geholpen
 • deskundige en ervaren monteurs
 • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft

Laat uw storing snel oplossen door ESNW

Storing aan uw cv-ketel zorgt voor hinderlijke situaties. Uw woning koelt snel af en u heeft geen beschikking meer over warm water. Onze monteur stelt alles in het werk om de storing snel te verhelpen. Het maakt niet uit of u wel of (nog) geen klant van ons bent.

Ik ben al klant
Klanten met een onderhoudsabonnement betalen bij storing aan de cv-ketel geen voorrijkosten. Klanten met een Totaal Comfort-abonnement betalen zelfs geen arbeidsloon. Meld uw storing direct online via mijn ESNW of bel onze dichtstbijzijnde vestiging.

Ik ben nog geen klant
Ook wanneer u geen abonnement heeft kunt u op ons rekenen. Voor u gelden dezelfde voordelen als voor bestaande klanten, wat betekent dat wanneer uw cv-ketel stuk is we binnen 4 uur bij u thuis zijn voor reparatiewerkzaamheden. De kosten bedragen € 6,04 arbeidsloon per 5 minuten. Het starttarief (inclusief voorrijkosten) is € 49,20.

* Wij maken onze klant er op attent dat in situaties van extreme drukte (bijvoorbeeld door weersomstandigheden) er een spoedtarief kan worden gerekend.

Is uw cv-ketel niet meer te repareren? Dan helpen we u graag bij de keuze voor een nieuwe ketel. En natuurlijk zijn ook de installatie en het onderhoud bij ESNW in goede handen!