STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
ESNW 50 jaar

Hiep, Hiep, Hoera! ESNW is 50 jaar!

Er is er één jarig! Hoera! Hoera! We delen het graag; dat zijn wij! Dit jaar is het alweer 50 jaar geleden dat ESNW, toen nog de Gaswacht, haar deuren heeft geopend. Goede reden voor een korte terugblik!

Het begon met de Gaswacht

Het was 1973 toen een groep van 28 enthousiaste installateurs besloot om hun kennis en kunde te bundelen in één organisatie. Ze hadden gemerkt dat de markt aan het veranderen was en waren ervan overtuigd dat het onderhoud aan gastoestellen zich zou ontwikkelen tot een gespecialiseerd vak. Daarom besloten ze samen een zelfstandige organisatie op te zetten die zich volledig moest gaan richten op de service, onderhoud en reparatie van gastoestellen. Ze noemden hun coöperatie de Gaswacht.

Nieuwe tijden, een nieuwe naam: ESNW

In de jaren erna veranderde er veel in de installatiebranche en de monteurs en installateurs kregen met steeds meer toestellen te maken die niet meer werkte op (alleen) gas, maar op elektriciteit. Toestellen zoals warmtepompen, zonneboilers en WTW installaties werden verder doorontwikkeld en kwamen steeds meer in trek. Daarom werd in 2000 de naam veranderd van Gaswacht naar Energie Service Noord West. In 2020 is gekozen voor een verkorte versie, namelijk ESNW.

ESNW door de jaren heen

Al 50 jaar is samenwerking het fundament onder ESNW. In 1973 richtten een aantal installateurs ESNW op met het idee dat het aanbieden van service aan gastoestellen steeds specialistischer zou worden. Zij hadden een duidelijke visie: samen de beste service in de regio bieden. ESNW is door de jaren heen gegroeid, geprofessionaliseerd en gemoderniseerd, maar het fundament van samen de beste service leveren, is onveranderd gebleven. Wij, de Raad van Commissarissen, vinden dit een belangrijk uitgangspunt in de sterk veranderende markt. ESNW speelt een waardevolle rol in de energietransitie door te investeren in nieuwe technologie, opleiding en de beste service, terwijl we tegelijkertijd de goede prestaties van bestaande gasinstallaties blijven garanderen. Zo maken we de transitie mogelijk voor iedereen in zijn eigen tempo.

Energie Service Noord West heeft ook roerige tijden gekend. Juist door samen de schouders eronder te zetten en te blijven geloven in de missie van ESNW zijn we hier sterker uitgekomen. Het hele team van ESNW heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan de vernieuwing van de organisatie. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat we nu én in de toekomst de beste service blijven leveren. De betrokkenheid van de vennoten bij de organisatie is essentieel. Zij zijn bewust onderdeel gemaakt van het bestuur van ESNW. De Raad van Commissarissen bestaat momenteel uit Richard Koelman (voorzitter), Jack van der Werff en William Begthel. Koelman en Van der Werff zijn tevens vennoten. Trots kunnen we dan ook zeggen: al 50 jaar staat ESNW voor “service waar je energie van krijgt!”

Jarenlang ervaring

Inmiddels verzorgt ESNW al 50 jaar onderhoud en reparatie aan allerlei soorten installaties in Noord-Holland. Dat zijn er nu ruim 130.000 die allemaal, dankzij de 33 installateurs en 100 servicewagens die dagelijks onderweg zijn, vakkundig worden onderhouden. En daar zijn we best een beetje trots op!

Daarom kiezen klanten voor ESNW

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs 
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al 50 jaar dé specialist in Noord-Holland

 

Bel ons: 072 - 512 31 34

Jubileum magazine

Bekijk hier ons digitale jubileum magazine.

Dit is een eenmalige uitgave van ESNW ter ere van ons 50-jarig jubileum. In dit magazine vindt u een verzameling van verhalen uit de oude doos, hoe het 50 jaar geleden begon, medewerkers komen aan het woord en wij nemen u mee door de ontwikkeling naar een modern bedrijf met visie op de toekomst. Uiteraard zijn al onze vennoten in dit exemplaar vertegenwoordigd.