STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor CV kopen, huren en onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud aan uw toestel!

Een koud huis of een koude douche? Niemand zit daarop te wachten! Als je erop wil vertrouwen dat dat je toestel het altijd doet, is onderhoud van belang. Waarom is dit van belang? Het toestel is net als een auto, het is een mechanisch apparaat, waardoor er met periodiek onderhoud storingen en onnodige reparaties voorkomen kunnen worden. Onze deskundige monteurs kunnen ieder jaar of eens in de twee jaar bij u langskomen om uw verwarmings-, warm water-, of ventilatietoestel schoon te maken en te controleren! Eventueel komen onze vakmensen ook in de avond bij u langs. Handig als u overdag aan het werk bent!

Onderhoud met abonnement

Kiest u voor een abonnement, dan betaalt u voor een eerste onderhoud een eenmalig bedrag van €85,- (1ste uur), hiervoor wordt uw toestel geïnspecteerd en wordt er direct onderhoud uitgevoerd (excl. materiaal). Onderhoud, het is écht nodig! Voor het besparen op uw energierekening, het voorkomen van storingen, maar ook voor de veiligheid van u en uw (klein)kinderen! 

Bij ESNW kunt u kiezen uit drie abonnementen; onderhoud, comfort en totaal comfort. 

Kies uw abonnement

Onderhoud zonder abonnement

ESNW streeft met haar onderhoud naar een minimaal aantal storingen zodat onze klanten kunnen vertrouwen op hun toestel. Hiervoor is het belangrijk dat onze gecertificeerde monteurs periodiek onderhoud verzorgen. Dit betekent dat eenmalig onderhoud niet langer past bij de werkwijze van ESNW en om deze rede niet langer wordt aangeboden.

Kies uw abonnement

CV ketel zelf bijvullen?

Zoals we hierboven al aangaven kun je storingen voorkomen, maar een deel hiervan kun je ook gemakkelijk zelf oplossen. Doormiddel van onze tool, waarin wij vragen stellen, kunnen we in minder dan een minuut aangeven wat je kunt doen om de storing op te lossen. Ook hebben wij een mooie checklist om een storing zelf op te sporen. Wil je toch liever de hulp ban een van onze monteurs? Bel ons dan direct! 

Zelf bijvullen?