STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Vrouw bekijkt aanbod Remeha CV ketels op ipad

Remeha CV ketels

CV-ketels van Remeha

Remeha is een begrip in de Nederlandse verwarmingsindustrie en een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige cv-ketels. Of u nu een kiest voor een cv ketel huren of een cv ketel kopen... Een Remeha CV ketel is dan ook een uitstekende keuze!

Daarom een Remeha CV ketel

Het klinkt misschien wat raar, maar aanvankelijk startte Remeha zo’n 90 jaar geleden als een fietsenwinkel. Later begon het bedrijf stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie te leveren, wat uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antracietkolen. Inmiddels beschikt Remeha over het grootste cv-laboratorium van Nederland en staat het merk al jaren nationaal en internationaal garant voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige Remeha CV ketels.

Kwaliteit en certificeringen Remeha

ESNW kiest haar leveranciers voor cv-ketels met de grootst mogelijke zorg. Dankzij hun focus op kwaliteit is Remeha voor ESNW dan ook een logische keuze en zijn wij er trots op om de Remeha CV ketels te mogen leveren. Remeha is continue bezig met het verbeteren van interne processen en doet het er al jaren alles aan om de kwaliteit van hun ketels te waarborgen. Zo kreeg Remeha als eerste al in 1988 een ISO 9001 certificering en is het bedrijf SCIOS- en VCA-gecertificeerd.

Daarom kiest u voor ESNW!

ESNW, is al jaren een begrip in Noord-Holland. Als erkend onderhoudsbedrijf staan wij dankzij onze vakkundige monteurs en installateurs al ruim 50 jaar klaar voor onze klanten. We hebben inmiddels ook meer dan 115.000 installaties in onderhoud, waaronder veel cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtepompen, stadsverwarmingsinstallaties en zonne-energiesystemen.

Dankzij onze ruime ervaring en onze deskundige medewerkers kunt u er zeker van zijn dat de installatie en het onderhoud van uw toestel bij ESNW in goede handen is!

  • 24/7 storing melden
  • Voor 20:00 uur een storing gemeld? Zelfde dag geholpen!
  • 's Avonds onderhoud mogelijk
bekijk onze cv-ketels
Feedbackcompany logo
6791 reviews
9 / 10