wachtwoord vergeten registreren
Mechanische ventilatie
Vragen? Zoek uw vestiging

Besparen met mechanische ventilatie.

Besparen in huis kan tegenwoordig op allerlei manieren. Zo kunt u bij ESNW een mechanische ventilatie box kopen of huren. Hiermee verbruikt u al snel  83% minder dan vergelijkbare ventilatoren. Benieuwd hoeveel geld u daarmee jaarlijks bespaart?

Hoe werkt het?

De unit ventileert meerdere vertrekken in de woning. Door middel van kanalen zijn de keuken, de badkamer, het toilet en eventueel de inpandige berging/wasruimte op de unit aangesloten voor de afvoer van lucht. Voor een goede luchtverdeling worden afzuigventielen aangebracht op de openingen van de ventilatiekanalen in de te ventileren vertrekken. Via deze afzuigpunten wordt lucht afgezogen, terwijl via luchttoevoeropeningen (bijvoorbeeld roosters) in de gevels van woon- en slaapkamers verse lucht van buiten naar binnen stroomt. De unit helpt zo de luchtvochtigheid in uw badkamer te verminderen, het toilet te verfrissen en kookgeurtjes uit de keuken te verdrijven.

Het nut van mechanische ventilatie
Wooncomfort en energiebesparing worden steeds belangrijker in de woningbouw. Woningen worden tegenwoordig steeds beter geïsoleerd maar helaas gaat goede isolatie vaak ten koste van het binnenklimaat. Zonder goede ventilatie krijgen vocht, schimmels en huismijt namelijk ruim baan. Er wordt dan ook steeds vaker apparatuur ontwikkeld die het binnenklimaat regelt waarbij rekening wordt gehouden met de eisen die gesteld worden aan het comfort en energieverbruik in woningen.

Met een Itho Daalderop CVE ECO RFT kunt u € 60,- per jaar besparen op uw energierekening!

Wat zit er in dit pakket?

Dit pakket bevat alles om uw huidige ventilatie systeem één op één te updaten naar een energiezuinig en comfortabel ventilatiesysteem anno nu.

U kunt met de aanwezige CVE en de EU-voedingskabel zowel op een Perilex als op een randaarde stopcontact aansluiten. De CVE kan met de bestaande 1,2,3 schakelaar bediend worden of met de meegeleverde draadloze bediening. Met de aanwezige ventielen kunt u de bestaande, oude en vervuilde ventielen vervangen.

Dit pakket bevat:

  • een energiezuinige CVE
  • een draadloze bediening
  • een Eu-voedingskabel
  • 4 ventilatieventielen

 

Kopen óf huren?

U koopt een Itho CVE Eco-RFT ventilatiepakket bij ESNW voor € 269,50 inclusief BTW (exclusief installatie). Het ventilatiepakket inclusief installatie koopt u vanaf € 325.

Huren is ook mogelijk! Uw maandelijkse huurprijs van € 5 is inclusief een onderhoudsabonnement voor het toestel. 

Wilt u meer informatie of direct een mechanische ventilatie box bestellen? Bel dan met de dichtsbijzijnde vestiging bij u in de buurt.

 

 

Contact