STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Kinderen in de zon buiten

acties

Acties van ESNW

ESNW heeft een flink aantal aantrekkelijke acties voor u. Producten die u helpen besparen op de energierekening of bijvoorbeeld interessante oplossingen voor uw veiligheid en die van uw gezin. Denk bijvoorbeeld aan onze bekende Gaslek Check of de CO-Switch. Onze drie belangrijkste actieproducten treft u hier. Benieuwd welke acties wij nog meer hebben op dit moment? Kijk dan even op homepage!

Doe de Gaslek Check van ESNW!

Gevaarlijke situaties voorkomt u door goed onderhoud van uw gaskachels, geisers en gasfornuizen. Doorgaans ontstaat een gaslek namelijk door een slechte of verouderde aansluiting tussen slang of leiding en het apparaat. Afhankelijk van de hoeveelheid gas die zich ophoopt in een bepaalde ruimte, kan dit brand of een explosie tot gevolg hebben. Maar vergeet ook niet dat verstikking een risico is!

Wacht niet langer als u twijfelt. Denkt u gas te ruiken of wilt u gewoon eens een nauwkeurige controle dan bent u bij ESNW aan het juiste adres.

 

Lees alles over onze Gaslek Check

De CO-stop

Koolmonoxide is zoals u misschien wel weet een echte 'sluipmoordenaar'. Daarom zijn wij blij dat wij deze koolmonoxidemelder mét schakelstekker kunnen aanbieden. Het grootste voordeel? De melder detecteert niet alleen koolmonoxide, dit systeem schakelt ook direct de cv-ketel uit als er te hoge (schadelijke) waarden worden gemeten.  

Koolmonoxide in huis? CV-ketel uit!

Met behulp van deze functionaliteit zullen licht- en geluidsignalen afgegeven worden om u te waarschuwen. Zo kan worden voorkomen dat u en uw gezin de mogelijke gevaren van een koolmonoxidevergiftiging oplopen. Door het direct ingrijpen bij de bron weet deze CO-Switch koolmonoxidemelder zich te onderscheiden van reguliere CO-melders. Een écht pluspunt wat ons betreft!

Gastoevoer wordt afgesloten

Hoe werkt het? Het apparaat is voorzien van een speciale schakelstekker die u in het stopcontact in de buurt van de cv-ketel kunt stoppen. Vervolgens plaats u de stekker van de cv-ketel in de meegeleverde schakelstekker, monteert de CO-melder en de installatie is klaar.

Lees alles over de ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder

Pompschakelaar vloerverwarming

Vloerverwarming is heerlijk! Minder prettig is het moment dat u de oplopende energierekening onder ogen krijgt. Wat veel mensen niet weten is dat er nu een pompschakelaar voor de vloerverwarming leverbaar is die een aanzienlijke besparing oplevert. Benieuwd hoe?

Besparen op vloerverwarming

De pomp van de vloerverwarming draait door de geplaatste pompschakelaar niet meer continue maar alleen nog als er echt warmte nodig is. Dat bespaart energie en uw comfort neemt toe!

Wilt u weten wat de kosten zijn? Lees dan nog even verder of bel ons natuurlijk als u nog vragen heeft: 072 - 512  31 34.

 

Meer informatie