STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
gaskraan close-up
Doe een Gaslek Check Direct aanvragen

Kies voor zekerheid, doe een Gaslek Check!

Denkt u een gaslucht te ruiken of twijfelt u over een gaslekkage in huis? Doe meteen de Gaslek Check van ESNW! Als u klant bent van ESNW kost dat slechts € 19,50. Bovendien kunnen wij deze controle combineren met de onderhoudsbeurt van uw cv-ketel. Zo hoeft u niet twee keer thuis te blijven voor het bezoek van onze cv-monteur. Handig toch? 

Neem geen risico's met gas

Goed onderhoud kan gevaarlijke situaties met gas voorkomen. Daarom adviseren we ook uw gaskachel, geiser, cv-ketel of gasfornuis en gasleiding regelmatig te laten controleren en goed te laten onderhouden. Een gaslek ontstaat namelijk vaak bij een slechte of verouderde aansluiting tussen de slang of leiding en het toestel. Dit kan, afhankelijk van de hoeveelheid gas die in een ruimte terecht komt, zorgen voor brand, explosies of verstikking. Voorkom gevaarlijke situaties en zorg voor goed onderhoud!

Gaslek Check al vanaf € 19,50

ESNW wil gevaarlijke situaties met gas graag voorkomen. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om een Gaslek Check uit te laten voeren voor € 19,50. Dit kan in combinatie met een onderhoudsbeurt voor uw toestel. Eén van onze vakkundige monteurs komt graag bij u langs om te onderzoeken of de installatie gasdicht is. Is dit niet het geval dan ondernemen wij uiteraard meteen actie. Zo voorkomt u nare situaties en kan het probleem direct worden opgelost. Geen klant van ESNW? Ook dan kunt u een Gaslek Check laten uitvoeren. U betaalt dan € 39,50.

 

Zo werkt de Gaslek Check!

Als u een Gaslek Check aanvraagt komt één van onze vakkundige monteurs met zijn meetapparatuur bij u langs. Hij controleert de gasleiding op dichtheid en zet daarbij alle gastoestellen uit. Ook wordt de veiligheidsklep van de gastoestellen getest.

De veiligheidsklep van uw gastoestel blijkt stuk. Hoe verder?

Als de klep tijdens de test defect blijkt te zijn (of zelfs helemaal niet meer sluit) is de installatie verouderd met een levensgevaarlijke situatie tot gevolg. Wanneer dit het geval is raden wij u aan dit direct te laten repareren. Onze monteur kan dat in orde maken; wij rekenen dan slechts € 6,25 arbeidsloon per 5 minuten (€ 7,50 als u nog geen klant bent) en de kosten voor het gebruikte materiaal.

U kunt de actievoorwaarden voor de Gaslek Check op deze pagina nog even nalezen.

Bel ons voor een Gaslek Check: 072 - 512 31 34

Ook belangrijk voor u

  • ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder
    ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder
    De ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder is een geschikt apparaat dat bij het vrijkomen van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt. Wat is uw veiligheid u waard?