actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

Gaslek Check

Vragen? Zoek uw vestiging

Kies voor zekerheid. Doe een Gaslek Check!

Gaslucht? Twijfelt u over een gaslekkage in huis? Doe meteen een gaslek check van ESNW! Als u klant bent van ESNW kost dat slechts € 19,50. Bovendien kunnen wij deze controle combineren met de onderhoudsbeurt van uw cv-ketel. Zo hoeft u niet twee keer thuis te blijven voor het bezoek van onze cv-monteur. Handig toch? 

Ruikt u gas? Of vermoed u een gaslek?

Gevaarlijke situaties voorkomt u door goed onderhoud van uw gaskachels, geisers en gasfornuizen. Doorgaans ontstaat een gaslek namelijk door een slechte of verouderde aansluiting tussen de slang of leiding en het apparaat. Afhankelijk van de hoeveelheid gas die zich ophoopt in een bepaalde ruimte, kan dit brand of een explosie tot gevolg hebben. Maar vergeet ook niet dat verstikking een risico is!


Gaslek controle voor € 19,50
ESNW wil dit soort gevaarlijke situaties voorkomen en adviseert haar klanten om die reden de gasleiding zo nu en dan te laten controleren. Onze monteur komt dan bij u langs om met de daarvoor bestemde meetapparatuur te ontdekken of de waardes te hoog zijn en waar mogelijk een gaslek zit. Zo bent u de gevaarlijke gevolgen voor en kunt u nog actie ondernemen! Als klant van ESNW profiteert u van korting! 

 

 

Procedure: gasleiding controleren

Wat doet de monteur precies tijdens de eenmalige Gaslek Check? Hij controleert de gasleiding op dichtheid en zet daarbij alle gastoestellen uit. Hierbij wordt de veiligheidsklep van de gastoestellen getest. Het komt voor dat deze klep tijdens de test defect blijkt te zijn of helemaal niet meer sluit wat kenmerkend is voor een verouderde installatie en levensgevaarlijk kan zijn. 

ESNW kan dit voor u repareren. Wij rekenen in dat geval slechts € 6,04 arbeidsloon (per 5 minuten) en de kosten voor materiaal.

Nog geen klant? 
Ook als u nog geen klant bent van ESNW kunnen wij gewoon langskomen om u te helpen. Wij rekenen in dat geval € 39,50 voor de Gaslek Check.

Lees hier de actievoorwaarden

Wilt u direct uw gasleiding laten controleren? Dat kan! Bel ons of stuur dan een e-mail naar info@esnw.nl en vermeld daarin uw adresgegevens en telefoonnummer. Eén van onze medewerkers neemt dan spoedig contact met u op. 

Ook belangrijk voor u

  • ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder
    ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder
    De ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder is een geschikt apparaat dat bij het vrijkomen van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt. Wat is uw veiligheid u waard?