STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Serviceauto\'s van ESNW

over ESNW

ESNW; voor meer dan uw cv!

Met ruim 115 medewerkers zorgen we er dagelijks voor dat onze klanten optimaal van hun verwarmings-, warm water- of ventilatietoestel kunnen genieten. Dat doen we niet alleen voor mensen met een geiser of cv-ketel; bij ESNW kunt ook voor andere toestellen terecht. Uw comfort is onze zorg! 

Al 50 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze vakmensen weten dus waar ze mee bezig zijn. Heeft uw cv-ketel een storing? Als u dit voor 21:00 uur aan ons doorgeeft, helpen we u dezelfde dag nog! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een nieuw verwarmingstoestel of bent u op zoek naar besparingsadvies? Ook dan bent u bij ESNW aan het juiste adres!

  • CV storingen 24/7 melden
  • Storing voor 21:00 uur gemeld, zelfde dag hulp
  • Deskundige en ervaren monteurs
  • Afspraak in de avond mogelijk
  • CV ketel kopen en huren
  • Erkend onderhoudsbedrijf
  • Merkonafhankelijk advies
  • Marktleider in Noord-Holland

In 1973 sloeg een aantal bevlogen installateurs in Noord-Holland de handen ineen. Zij hadden de visie dat het onderhoud aan gastoestellen een steeds gespecialiseerder vak zou worden. Daarom richtten zij een zelfstandige organisatie op die zich geheel ging toeleggen op service, onderhoud en reparatie.

Die organisatie heette toen de Gaswacht en is inmiddels omgedoopt tot ESNW, beter bekend als Energie Service Noord West. Dat handjevol initiatiefnemers is inmiddels uitgegroeid tot een groep van zo'n vijftig installateurs die achter ESNW staan.

certificeringen & keurmerken
Erkend onderhoudsbedrijf
ESNW hecht waarde aan kwaliteit. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze (aankomende) monteurs over een bepaald kennisniveau beschikken (en houden) en zij voldoen aan de noodzakelijke competenties voor het goed uitvoeren van hun vak. Benieuwd hoe wij deze kwaliteit waarborgen?

Klant aan het woord

Buitengewoon vriendelijk

"Vanochtend werd ik negatief verrast door een niet functionerende CV installatie. De storing heb ik om ca.09.30u gemeld. Om ca.12.00u was de storing door een kundige, maar bovenal buitengewoon vriendelijke reparateur verholpen.

Voor deze zeer adequate aanpak wil ik graag mijn waardering uitspreken; hulde!
Vanuit mijn inmiddels weer op temperatuur komende woning groet ik u!"

B.Poppema

Even speciaal melden

"Toch even heel speciaal weer melden. Zojuist is controle van de cv-ketel verricht. De oorspronkelijke door u aangegeven datum was gisteren. Ik heb gebeld en ben door een uiterst vriendelijke en efficiënte dame geholpen. Afspraak verplaatst naar deze ochtend. Zoals gewend was de monteur op tijd, ook uiterst vriendelijk, netjes en efficiënt, dus niets dan lof over de medewerkers van uw bedrijf!"

Met dank en vriendelijke groet,

Uw zeer tevreden klant,

T. T. Kong

Bijzonder tevreden, monteur is een topper!

"Vandaag de monteur gehad voor de ketel. Dit had ik 20 jaar eerder moeten doen. Klantgericht overal antwoord op geven als je het vraagt, met uitleg. Bijzonder tevreden, monteur is een topper!"

Grt. Fam. Booy

Fantastisch bedrijf!

"Het mag gezegd worden! Wat een fantastisch bedrijf! Gisteravond kwam ik na een late dienst om 23:30 uur thuis in een koud/afgekoeld huis. Eerst zelf wat dingen gecontroleerd en geprobeerd, maar het ging'm echt niet worden. Vervolgens rond 01:00 uur online de storing gemeld. Om 08:45 uur de monteur ter plaatse en om 09:00 uur de boel weer aan de gang! Geweldige service! Super bedankt!"

Martijn

Direct besloten om klant te worden!

"Ik kwam met ESNW in aanraking door een Groupon-actie. Blij met de service hebben wij dus direct besloten om klant te worden.

Wij zijn dik tevreden!"

Met vriendelijke groet,

Dhr. Cornelissen

Met dank aan de monteurs!

"Alles in orde sinds gister!
Met dank aan de monteurs, het geduld en de zeer snelle service!"

Met vriendelijke groet,

H. Bakker

Een warme douche!

Ik wil even monteur Jordy een pluim én een warme douche geven voor zijn werkzaamheden. Wat een geweldige monteur, die gaat het nog ver schoppen! Wij zijn DIK tevreden!!!

Met hartelijke groet!

Familie Tilstra uit Alkmaar

Een compliment uit Medemblik!

Wat ben ik gisteren fijn en erg snel geholpen met de storing aan mijn ketel.
Een compliment mag ook af en toe gegeven worden!

Bij deze!

Mevrouw Lanjouw-Hoff

Monteur met uitstekende kennis van zaken

Bij deze wil ik u een groot compliment maken over monteur G. Pranger, die met uitstekende kennis van zaken ons geadviseerd heeft en ook zeer klantvriendelijk is net als de telefoniste.

Met vriendelijke groet,

Dhr. Huiberts

In één woord: Zorgvuldig!

Geachte directie,

Man meldt zich met: "Goedemiddag, Energie Service Noordwest, mijn naam is Gardi. Ik kom voor onderhoud cv-ketel."

Ik reik extra looplamp aan, breng thee en ondertussen zie je dan snel genoeg hoe iemand werkt.
In één woord kan ik dat samenvatten: ZORGVULDIG.

Ik ben destijds weggegaan bij de concurrent van ESNW vanwege het rauswerk bij het uitvoeren van periodiek onderhoud. Snel, snel de boel wat oppervlakkig uit elkaar, even blazen, 3x de staalborstel er langs en snel weer weg.
Dan is dit een verademing. Op verjaardagen komt het ook wel eens op het onderwerp: CV’s en onderhoud. Wat is er mooier voor een bedrijf als ik dan positief kan verhalen over ESNW. Kan geen dure marketing tegenop.
Ik wens de directie veel van deze zorgvuldig werkende werknemers toe.

Vriendelijke groet,

H. Mannes

Het bonzen en klappen van de ketel is over!

Hartelijk dank voor het sturen van zo'n goede monteur! Hij wist in 1 minuut wat het probleem was. Kon het haast niet geloven maar het is waar!! Het bonzen en klappen van de ketel is over. Groeten aan deze monteur.

Mevrouw Zedel

Klasse!

Heel hartelijk bedankt voor de goede service.

Klasse!

Mevrouw Roet, Middenbeemster

Razendsnelle reparatie

Dank jullie voor het razendsnelle repareren van onze cv-ketel. Wij zitten er weer warmpjes bij!

Groeten!

Fam. Smeele

Op zoek naar een leuke stageplek of vaste baan in de technische branche en in de duurzame sector bij een nuchter, deskundig Noord-Hollands bedrijf? 

Bekijk dan onze openstaande vacatures en stuur je motivatiebrief mét cv; misschien spreken we elkaar snel!

 

 

 

onze vacatures
Service waar je energie van krijgt
contact opnemen