actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

gaswacht

ESNW de gaswacht op bezoek bij klant
Vragen? Zoek uw vestiging

Dé Gaswacht van Noord-Holland

Kent u de naam nog van vroeger. Klopt! Die Gaswacht, dat waren wij. Inmiddels heten wij alweer flink wat jaren ESNW en onder die naam streven wij er dagelijks naar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en ervoor te zorgen dat al onze klanten er (zeker in de winter!) lekker warm bij zitten. 

Gaswacht

Heeft u een cv-ketel of andere installatie en zoekt u een expert voor het onderhoud en het verhelpen van storingen? ESNW is de grootste gaswacht in Noord-Holland en zonder twijfel de aangewezen partij voor uw installatie. Onze klanten krijgen gegarandeerd:

  • een aantrekkelijk abonnement toegespitst op de persoonlijke situatie
  • hulp van deskundige en ervaren monteurs
  • snelle respons (in geval van storingen zijn we binnen 4 uur ter plaatse)
  • contact met klantvriendelijke helpdeskmedewerkers
  • een eigen klantlogin waarin men eenvoudig afspraken maakt

Stopt uw installateur met het onderhoud van uw ketel of heeft u een nieuw huis gekocht en zoekt u een ervaren vakman voor de jaarlijkse check-up van de bestaande of nieuwe installatie?

ESNW is dé gaswacht in Noord-Holland.

Wat doet de gaswacht voor u?

U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe cv-ketel of andere installatie. Kopen of huren, beide opties zijn mogelijk bij gaswacht ESNW. We staan voor u klaar bij onderhoud, reparatie en storingen. Hiervoor bieden we abonnementen tegen aantrekkelijke tarieven. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor huidige én voor toekomstige klanten.

Over ESNW
ESNW is in 1973 opgericht onder de naam Gaswacht. We verzorgen al meer dan 40 jaar onderhoud en reparatie aan alle soorten installaties in Noord-Holland. Dat zijn er inmiddels ruim 130.000. Er rijden dagelijks ruim 100 wagens op de weg en we hebben inmiddels meer dan 50 installateurs achter onze gaswacht organisatie staan. Onze medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk. En onze klanten zijn zeer tevreden. Daar zijn we trots op!

Energie Service Noord West: Uw comfort, onze zorg! Het is de bekende slogan die herkenbaar op onze blauwe servicewagens staat. U heeft ze ongetwijfeld eens voorbij zien komen!

Op zoek naar een gaswacht voor uw installatie?
Kies voor een partij met ervaring! Leg het onderhoud van uw installatie in handen van gaswacht ESNW en geniet van gegarandeerd comfort.  

Neem direct met ons op! Bel 0229 - 21 03 61