STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
ESNW monteur aan het werk

gaswacht

DΓ© Gaswacht van Noord-Holland

De Gaswacht is voor veel mensen een herkenbare naam. ESNW was vroeger namelijk de oorspronkelijke Gaswacht van Nederland; inmiddels is de naam een begrip geworden in de branche en wordt de term veel gebruikt. Ondertussen gaat het bij ons allang niet meer alleen om gas en daarom heten wij alweer flink wat jaren ESNW, Energie Service Noord West. Onder die naam streven wij er dagelijks naar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en ervoor te zorgen dat al onze klanten er (zeker in de winter!) lekker warm bij blijven zitten. 

Wat kan de Gaswacht voor u doen?

ESNW is in 1973 opgericht onder de naam Gaswacht. We verzorgen al meer dan 45 jaar onderhoud en reparatie aan alle soorten installaties in Noord-Holland. Dat zijn er inmiddels ruim 115.000. Er rijden dagelijks ruim 72 wagens op de weg en we hebben inmiddels meer dan 46 installateurs achter onze gaswacht organisatie staan en dat is niet voor niets! Dankzij onze deskundige monteurs en onze klantvriendelijke servicemedewerkers staan wij al jaren voor onze klanten klaar. Daar zijn we trots op!

Bij ESNW kunt u terecht voor:

Daarom kiezen voor ESNW / de Gaswacht

Heeft u een cv-ketel of andere installatie en zoekt u een expert voor het onderhoud en het verhelpen van storingen? Dan bent u bij ESNW aan het juiste adres! Als grootste gaswacht en erkend onderhoudsbedrijf in Noord-Holland weten wij precies waar we het over hebben. En dat al ruim 45 jaar. Onze klanten krijgen gegarandeerd:

  • een aantrekkelijk abonnement toegespitst op de persoonlijke situatie
  • hulp van deskundige en ervaren monteurs
  • snelle respons (voor 21:00 uur storing gemeld, zelfde dag hulp)
  • contact met klantvriendelijke helpdeskmedewerkers
  • een eigen klantlogin om eenvoudig afspraken in te plannen

Dus, bent u voor uw ventilatie-, warm water- of verwarmingstoestel (zoals een cv-ketel) op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf met vakkundig personeel? Bel dan even met ESNW; wij staan graag voor u klaar! 

ESNW is dé gaswacht in Noord-Holland.