wachtwoord vergeten registreren
Jongetje in warm bad

Voor storing of advies belt u met ESNW

Voor sommige zaken die met uw woning te maken hebben, wilt u het liefst dat er even een vakman komt kijken of met u meedenkt. Of het nu gaat om het oplossen van een cv-ketel storing, slimme adviezen die helpen uw energierekening omlaag te krijgen of de juiste cv-ketel kiezen; een vakman is altijd handig. Profiteer daarom van de jarenlange ervaring van ESNW; onze specialisten denken graag met u mee!

Verminder uw energieverbruik

Door verstandig om te gaan met uw energieverbruik kunt u een hoop geld besparen. Maar waar moet u beginnen? Allereerst is het verstandig om na te gaan wat u op dit moment verbruikt. Zodra u dat eenmaal weet kunt u goed zien waar u het beste kunt besparen. Vaak blijkt dat we veel energie verbruiken voor verwarming en warm water. In dat geval denken onze monteurs graag met u mee!

Energie besparen met een nieuwe cv-ketel

Als u een oude cv-ketel heeft hangen (12 tot 15 jaar) is het verstandig om te overwegen uw ketel te vervangen. Een nieuwere cv-ketel zal doorgaans namelijk veel energiezuiniger zijn. Daarnaast kunt u er meteen voor kiezen om nog een stapje verder te gaan door zelf ook wat energie op te wekken. Denk aan zonnepanelen of een hybride warmtepomp. In beide gevallen kan ESNW u helpen met advies of met de aankoop. Onze specialisten staan voor u klaar!

CV-ketel vergelijken.
Welke past bij u?

Als u een nieuwe cv-ketel overweegt aan te schaffen is het belangrijk dat u er één kiest die bij u past. Als het toestel te weinig capaciteit heeft kan dat heel frustrerend zijn, terwijl overcapaciteit weer zonde is van het geld. Probeer daarom eens onze handige cv-ketel vergelijker en voorkom dat uw nieuwe toestel meer energie verbruikt dan u nodig heeft!

cv-ketels vergelijken

Duurzaam onderhoud
Veilig energie besparen

Goed onderhoud aan uw verwarmings-, warm water- of ventilatietoestel is niet alleen belangrijk voor uw eigen veiligheid; het is ook belangrijk voor uw portemonnee. Een goed onderhouden toestel gaat namelijk veel langer mee en blijft langer energiezuinig werken. Vakkundig uitgevoerd onderhoud verdient zichzelf dus terug!

Vakkundig onderhoud door ESNW
energie besparen met ESNW
Energie besparen
Slim besparen begint vaak dichter bij huis dan de meeste mensen denken. Wist u bijvoorbeeld dat u kunt besparen door goed onderhoud? En wat de 10 snelste manieren zijn om in het klein te besparen? ESNW helpt u op weg!
Hybride warmtepomp i.c.m. cv-ketel
Hybride warmtepomp i.c.m. cv-ketel
Een hybride warmtepomp is een kleine, niet-zelfstandige warmtepomp die naast uw hoogrendement cv-ketel (ofwel hr-ketel) gehangen kan worden. De samenwerking tussen deze twee toestellen zorgt ervoor dat uw gasverbruik aanzienlijk afneemt.