STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
CV ketel kopen via ipad

CV ketel kopen

Uw nieuwe cv-ketel kopen

Met een nieuwe cv ketel kopen gaat u niet over 1 nacht ijs. Het is belangrijk dat u een ketel kiest die bij u past en die bij uw energieverbruik past. Bij ESNW begrijpen we dat. Onze adviseur helpt u daar graag bij om de verschillende opties te bespreken. Ga naar adviesgesprek aanvragen voor de mogelijkheden. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. 

De cv-ketel is een van de belangrijkste en meest gebruikte apparaten in uw huishouden. Wanneer uw cv-ketel ouder is dan 15 jaar is het verstandig om uw cv-ketel te vervangen. Kiezen voor een nieuwe, zuinige cv-ketel zorgt voor een aanzienlijk lagere energierekening. Een nieuwe cv-ketel kopen doet u bij ESNW met of zonder een onderhoudsabonnement, altijd van een A-merk. Op de website van ESNW kunt u de juiste cv-ketel kiezen voor uw situatie.

Daarom een CV ketel kopen bij ESNW

Energie Service Noord West, kortweg ESNW, is in 1973 opgericht door een klein groepje initiatiefnemers, stuk voor stuk specialisten op het gebied van cv-installaties. Inmiddels is deze groep 46 installateurs groot en zorgen onze monteurs voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in heel Noord-Holland.

Als klant van ESNW mag u er dan ook op vertrouwen dat u geholpen wordt door vakkundige, ervaren monteurs en installateurs. De voordelen van een cv ketel kopen bij ESNW zijn:

  • Storingen 24/7 melden
  • Storing voor 21:00 uur gemeld, zelfde dag hulp
  • Afspraak in de avond mogelijk
  • Erkend onderhoudsbedrijf
  • Merkonafhankelijk advies
  • "OK CV" gecertificeerd

Een cv ketel kopen? Zo doet u dat

Op de website van ESNW kunt u de juiste cv ketel kiezen voor uw situatie. Als u weet welke cv ketel u wilt kopen kunt u via onze site een offerte aanvragen voor de ketel die u gekozen heeft. U kunt ook direct aangeven of u een onderhoudscontract wilt afsluiten en zo ja, welk onderhoudsabonnement u kiest. Zodra u uw aanvraag heeft ingediend ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per mail.

Als u uw cv ketel aanvraag heeft ingediend komt er altijd even een adviseur van ESNW langs om uw persoonlijke situatie op te nemen en te controleren of de ketel ook zoals gewenst geplaatst kan worden. In dit gesprek wordt de uiteindelijke koopovereenkomst opgesteld. Als alles goed is verlopen krijgt de installateur opdracht om de ketel te komen plaatsen en wordt de ketel besteld. Na de installatie ontvangt u van ons de factuur. 
Liever een cv ketel huren? Ook dat kan bij ESNW!