wachtwoord vergeten registreren
Hondje ligt op een warme vloer

Pompschakelaar

Besparen op vloerverwarming. Dat kan!

Vloerverwarming is heerlijk! Vooral in de winter worden veel mensen er blij van. Minder leuk wordt het zodra de energierekening betaalt moet worden. Die kan namelijk flink oplopen door de vloerverwarming. Wat veel mensen nog niet weten is dat u die energiekosten voor de vloerverwarming flink kunt beperken dankzij een pompschakelaar.

Pompschakelaar voor uw vloerverwarming

Wie wil zorgen voor een lekkere warme kamer kan in huis gebruik maken van vloerverwarming. Vaak werken deze vloerpompen 24 uur per dag. Om toch te kunnen blijven genieten van uw vloerverwarming zonder dat uw energierekening gigantisch oploopt, kunt u een vloerpompschakelaar nemen. Deze pompschakelaar zorgt ervoor dat de pomp van uw vloerverwarming alleen nog draait als er echt warmte nodig is. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening zonder op comfort in te leveren!

Vraag ernaar bij uw monteur!

Onze monteurs hebben de pompschakelaar meestal in de auto op voorraad liggen en kunnen die eenvoudig bij u installeren. Inclusief installatie kost een 'ICY Pompschakelaar' (ten behoeve van de vloerverwarmings-unit) bij ESNW € 92,74 (inclusief BTW).

Ook belangrijk voor u

  • duurzaam wonen met ESNW
    Duurzaam wonen
    ESNW gelooft in een groene toekomst. Zo hanteert ESNW een aanpak voor het verduurzamen van gebouwen, kunt u via ESNW uw zonnepanelen laten monitoren en vertellen we u graag over de voordelen van een Ecolution warmtepomp!
  • energie besparen met ESNW
    Energie besparen
    Slim besparen begint vaak dichter bij huis dan de meeste mensen denken. Wist u bijvoorbeeld dat u kunt besparen door goed onderhoud? En wat de 10 snelste manieren zijn om in het klein te besparen? ESNW helpt u op weg!