actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

Pompschakelaar

Besparen op vloerverwarming. Dat kan!

Vloerverwarming is heerlijk! Minder prettig is het moment dat u de oplopende energierekening onder ogen krijgt. Wat veel mensen niet weten is dat er nu een pompschakelaar voor de vloerverwarming leverbaar is die een aanzienlijke besparing oplevert. Benieuwd hoe?

Pompschakelaar voor uw vloerverwarming

De pomp van de vloerverwarming draait door de geplaatste pompschakelaar niet meer continue maar alleen nog als er echt warmte nodig is. Dat bespaart energie en uw comfort neemt toe!

Onze monteurs hebben dit actie-artikel meestal in de auto beschikbaar en kunnen deze bij u installeren. Hiermee bespaart u al snel € 75,- per jaar en zo is uw investering al binnen 1 jaar terugverdiend.

Kosten
U koopt bij ESNW al een 'ICY Pompschakelaar' (ten behoeve van de vloerverwarmings-unit) voor € € 79,80 incl. BTW en installatie. 

Ook belangrijk voor u

  • duurzaam
    Duurzaam
    ESNW gelooft in een groene toekomst. Zo hanteert ESNW een aanpak voor het verduurzamen van alle gebouwen, kunt u via ESNW zonnepanelen aanschaffen en geven wij onze klanten graag bespaartips!
  • bespaartips
    Handige bespaartips
    Of het nu gaat om simpele handelingen of grote investeringen om te besparen op de energierekening, er is van alles mogelijk! Wij adviseren u graag!