STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Moeder speelt met kinderen in goed geventileerd huis

Onderhoud voor uw ventilatiesysteem

Ventilatiesystemen zoals mechanische ventilatie of warmteterugwinning (WTW) installaties voorzien uw woning continue van schone lucht. Heerlijk fris en van groot belang voor uw gezondheid. Een voorwaarde is wel dat uw ventilatiesysteem met enige regelmaat wordt onderhouden. Met een onderhoudsabonnement voor uw ventilatiesysteem bij ESNW hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Onze professionele monteurs staan voor u klaar!

Onderhoud dat bij uw toestel past

Bij ESNW kunt u kiezen uit twee verschillende onderhoudsabonnementen voor uw ventilatiesysteem; Onderhoud en Comfort. Zo kunt u altijd een abonnement kiezen dat past bij uw persoonlijke wensen.

Welke toestellen vallen onder ventilatie?

De volgende toestellen vallen bij ESNW in de categorie ventilatie:

Ook belangrijk voor u

 • warmteterugwinning onderhoud
  warmteterugwinning (WTW) onderhoud
  Uw warmteterugwinning installatie (ofwel WTW) voorziet uw huis dagelijks van frisse lucht en voert vervuilde lucht af. Het goed onderhouden van uw installatie is dus belangrijk.
 • mechanische ventilatie onderhoud
  mechanische ventilatie onderhoud
  Mechanische ventilatie zorgt dagelijks voor frisse lucht in uw woning en de afvoer van vervuilde lucht uit uw huis. Het is een essentieel systeem voor uw huis dat goed onderhouden moet worden.
 • indirect gestookte luchtverwarming onderhoud
  indirect gestookte luchtverwarming onderhoud
  De grootste voordelen van indirect gestookte luchtverwarming zijn de snelheid van verwarmen, de onopvallendheid van de roosters en de voortdurende aanvoer van schone lucht.
 • storing & onderhoud
  Kies uw onderhoudsabonnement
  Bij ESNW kunt u kiezen uit verschillende abonnementen voor uw verwarmings-, warm water- of ventilatietoestel onderhoud. De vakkundige monteurs van ESNW staan voor u klaar!