STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Monteur op klantbezoek

cv-ketel advies

Advies nodig bij een nieuwe cv-ketel? ESNW helpt!

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen als hun oude cv-ketel het begeeft. Bij ESNW vinden wij het belangrijk om u goed te adviseren. Daarom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze door samen te bepalen wat de beste keuze is voor uw huishouden en uw wensen. Kijk op adviesgesprek aanvragen voor de mogelijkheden. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. 

Vakkundig cv-ketel advies

Een nieuwe cv-ketel kiezen kan nog best een hele opgave zijn. Want waar moet u op letten? Hoeveel capaciteit heeft de ketel minimaal nodig? Hoe energiezuinig moet de ketel zijn? Bij al deze en andere vragen kunnen onze adviseurs u verder helpen. Ze komen dan ook graag bij u thuis voor een passend advies.

Ketelvergelijker
Met de ESNW ketelvergelijker kunt u ook online cv-ketels vergelijken. De cv-ketel vergelijkingstabel maakt duidelijk welke capaciteit past bij uw huishouden en comfortwensen. De capaciteit van een cv-ketel wordt uitgedrukt in Comfort Warmwater-waarden. Hoe hoger de waarde, hoe meer warm water de ketel per minuut levert. Deze CW-waarden worden vastgesteld door Stichting Gaskeur. 

De garanties van ESNW

Bij ESNW kunt u erop vertrouwen dat u merkonafhankelijk advies krijgt van een ervaren en deskundige adviseur. Twijfel dus niet langer en neem direct even contact op voor een adviesbezoek!

Contact met ESNW

Waarom ESNW voor cv-ketel advies?

Bij ESNW kunt u ervan op aan dat u: 

  • volledig merkonafhankelijk advies krijgt;
  • wordt geholpen door een ervaren en vakkundige adviseur;
  • door een erkend onderhoudsbedrijf wordt geholpen;
  • u ook in de avond een afspraak kunt maken;
  • Keuze voor CV ketel kopen en huren.