wachtwoord vergeten registreren
Monteur op klantbezoek

cv-ketel advies

Advies nodig bij een nieuwe cv-ketel? ESNW helpt!

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen als hun oude cv-ketel het begeeft. Bij ESNW vinden wij het belangrijk om u goed te adviseren. Daarom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze door samen te bepalen wat de beste keuze is voor uw huishouden en uw wensen. 

Vakkundig cv-ketel advies

Een nieuwe cv-ketel kiezen kan nog best een hele opgave zijn. Want waar moet u op letten? Hoeveel capaciteit heeft de ketel minimaal nodig? Hoe energiezuinig moet de ketel zijn? Bij al deze en andere vragen kunnen onze adviseurs u verder helpen. Ze komen dan ook graag bij u thuis voor een passend advies.

Ketelvergelijker
Met de ESNW ketelvergelijker kunt u ook online cv-ketels vergelijken. De cv-ketel vergelijkingstabel maakt duidelijk welke capaciteit past bij uw huishouden en comfortwensen. De capaciteit van een cv-ketel wordt uitgedrukt in Comfort Warmwater-waarden. Hoe hoger de waarde, hoe meer warm water de ketel per minuut levert. Deze CW-waarden worden vastgesteld door Stichting Gaskeur. 

De garanties van ESNW

Bij ESNW kunt u erop vertrouwen dat u merkonafhankelijk advies krijgt van een ervaren en deskundige adviseur. Twijfel dus niet langer en neem direct even contact op voor een adviesbezoek!

Contact met ESNW

Waarom ESNW voor cv-ketel advies?

Bij ESNW kunt u ervan op aan dat u: 

  • volledig merkonafhankelijk advies krijgt;
  • wordt geholpen door een ervaren en vakkundige adviseur;
  • door een erkend onderhoudsbedrijf wordt geholpen;
  • u ook in de avond een afspraak kunt maken;
  • Keuze voor CV ketel kopen en huren.