actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

cv-ketel advies

Advies nodig bij een nieuwe cv-ketel? ESNW helpt!

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen als de oude cv-ketel het begeeft. Een nieuwe ketel kiezen? Hoe doe je dat en waar moet je op letten? Bij ESNW vinden wij het belangrijk om u goed te adviseren. Zo bepalen we samen wat de beste keuze is voor uw huishouden en wensen. 

Vakkundig cv-ketel advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen idee welke cv-ketel het beste bij uw huishouden past? Dat is niet zo gek! Ieder merk roept om het hardst dat zij de beste is. Wilt u echt vakkundig advies inzake uw nieuwe cv-ketel? Dan schakelt u ESNW in. We zijn merkonafhankelijk en hebben alle benodigde expertise in huis. En onze adviseur komt ook graag bij u thuis.

Bel 0229-210361 om direct een afspraak te maken. Goed om te weten: onze adviseur is iemand uit de praktijk. U kunt rekenen op cv-ketel advies van een expert!

Ketelvergelijker
Met de ESNW ketelvergelijker kunt u ook online cv-ketels vergelijken. De cv-ketel vergelijkingstabel maakt duidelijk welke capaciteit past bij uw huishouden en comfortwensen. De capaciteit van een cv-ketel wordt uitgedrukt in Comfort Warmwater-waarden. Hoe hoger de waarde, hoe meer warm water de ketel per minuut levert. Deze CW-waarden worden vastgesteld door Stichting Gaskeur. Kies na het bepalen van de gewenste CW-waarde eenvoudig voor uw favoriete merk, geef aan of u een onderhoudsabonnement wenst, selecteer de thermostaat van uw keuze en bestel de cv-ketel.

Eenvoudiger kan haast niet. En de facturatie? Die vindt pas plaats na installatie!

Waarom ESNW voor cv-ketel advies?

We zetten het nog even voor u op een rij: 

  • u kunt rekenen op de expertise van een van onze ervaren vakmensen
  • we zijn 24/7 bereikbaar (voor cv-ketel advies, voor storingen en voor overige vragen)
  • ESNW is volledig merkonafhankelijk

 
Kopen of huren?
Een nieuwe cv-ketel kopen is een behoorlijke investering. Komt deze investering niet gelegen of heeft u geen trek in een grote uitgave in één keer? Bij ESNW kunt u ook een cv-ketel huren. Twijfelt u tussen kopen en huren? Ook hierin geven we u graag advies (en over de beste cv-ketel voor uw huishouden)!

Op zoek naar écht goed cv-ketel advies?

 

Neem direct contact op via 0229-210361.