STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Nieuwe CV ketel kiezen

Nieuwe CV ketel kiezen

Gratis adviesgesprek? Adviesgesprek aanvragen

Nieuwe CV ketel kiezen bij ESNW

Wij helpen u graag bij een nieuwe CV ketel kiezen. Als u uit onderstaande cv ketels weet welke u wilt kopen kunt u via onze site een offerte aanvragen voor de ketel die u gekozen heeft. U kunt ook direct aangeven of u een onderhoudscontract wilt afsluiten en zo ja, welk onderhoudsabonnement u kiest. Zodra u uw aanvraag heeft ingediend ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per mail.

Als u uw cv ketel aanvraag heeft ingediend komt er altijd even een adviseur van ESNW langs om uw persoonlijke situatie op te nemen en te controleren of de ketel ook zoals gewenst geplaatst kan worden. In dit gesprek wordt de uiteindelijke koopovereenkomst opgesteld. Als alles goed is verlopen krijgt een van onze installateurs de opdracht om de ketel te komen plaatsen en wordt de ketel besteld. Na de installatie ontvangt u van ons de factuur. 

Als het tijd wordt om uw cv-ketel te vervangen is het verstandig om ook even stil te staan bij uw keuze voor een nieuwe thermostaat. Het kan namelijk zijn dat deze vervangen moet worden.

Merk
Woning type
Woningoppervlak
CW waarde

Bekijk onze acties