wachtwoord vergeten registreren
Jongetje speelt in goed verwarmd huis

nieuwe thermostaat kopen

Investeren in een nieuwe thermostaat

Als het tijd wordt om uw cv-ketel te vervangen is het verstandig om ook even stil te staan bij uw keuze voor een nieuwe thermostaat. Het kan namelijk zijn dat deze vervangen moet worden.

Een gewone of een slimme thermostaat?

Een thermostaat regelt de temperatuur in uw woning. U kunt zelf de gewenste temperatuur instellen of gebruik maken van de klokfunctionaliteit. Met de klokfunctie kunt u aangeven op welke tijden de verwarming aan of uit moet staan. Naast een reguliere thermostaat bij uw cv-ketel kunt u ook kiezen voor een slimme thermostaat.

Een slimme thermostaat gaat namelijk nog een stapje verder. Hoeveel verder hangt af van het slimme thermostaatmodel dat u kiest, maar over het algemeen hebben ze in ieder geval een uitgebreid tijdschema, een app voor uw smartphone of tablet en zelflerende eigenschappen om de verwarming van uw huis aan te passen aan uw dagelijkse ritme.

Besparen met een slimme thermostaat

Dankzij de slimme thermostaat kunt u een hoop geld besparen (soms wel tot 60%). Het komt namelijk vaak voor dat mensen met een gewone thermostaat vergeten de verwarming lager te draaien voor ze zich in de ochtend naar hun werk haasten of in de avond in bed kruipen. Ook als u onverwacht eerder thuis komt of weg gaat kan een slimme thermostaat u helpen, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Wel zo handig.

Thermostaat i.c.m. cv-ketel

Als u bij ESNW een cv-ketel koopt kunt u daar direct een nieuwe thermostaat bij kiezen. U kunt uw keuze aangeven tijdens het aanvragen van uw nieuwe cv-ketel op onze site. U heeft daarbij de keuze uit de volgende modellen (afhankelijk van de ketel die u kiest):

  • Thermostaten bij Remeha cv-ketels: Remeha E-Twist, Remeha I-sense, Remeha Q-Sense, Google Nest.
  • Thermostaten bij Nefit cv-ketels: Honeywell Lyric, Nefit Easy, Nefit Moduline 1000, Google Nest.
  • Thermostaten bij Intergas cv-ketels: Honeywell Lyric, Honeywell Round Modulation, Honeywell Touch Modulation, Intergas InComfort, Google Nest.
  • Thermostaten bij Atag cv-ketels: Honeywell Lyric, Honeywell Round Modulation, Honeywell Touch Modulation, Atag One, Google Nest.

 

Heeft u liever wat hulp bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. De vakkundige medewerkers van ESNW helpen u graag verder!