STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Moeder en dochtertje bekijken Intergas CV ketels op site

Intergas CV ketels

CV-ketels van Intergas

Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. U kunt kiezen voor een Intergas cv ketel huren of een cv ketel kopen. Wat u ook kiest, de Intergas CV ketels zijn altijd een verstandige keuze.

Daarom een cv-ketel van Intergas

Intergas heeft net als diverse andere ketelleveranciers een kleurrijke geschiedenis. Het bedrijf begon in 1939 namelijk als specialist in houten wastobben en wasknijpers. Begin jaren ’60 vertrok het bedrijf naar Coevorden om daar de eerste verwarmingsproducten te produceren en sinds de jaren ’90 nemen ze een leidende positie in bij de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Met hun eigen ontwikkelings- en productietechnieken levert Intergas CV ketels die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kwaliteit van Intergas CV ketels

Voor ESNW is het belangrijk dat cv-ketelleveranciers kwalitatief hoogwaardige en veilige producten leveren. Daarom is Intergas voor ESNW een voor de hand liggende keuze. Elke Intergas cv-ketel is gebouwd volgens ISO 9001 kwaliteitsnorm en het bedrijf is continue druk in de weer om het productieproces nog verder te optimaliseren. De Intergas CV ketels komen dan ook vaak goed uit de test!

Daarom kiest u voor ESNW!

ESNW, is al jaren een begrip in Noord-Holland. Als erkend onderhoudsbedrijf staan wij dankzij onze vakkundige monteurs en installateurs al ruim 50 jaar klaar voor onze klanten. We hebben inmiddels ook meer dan 115.000 installaties in onderhoud, waaronder veel cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtepompen, stadsverwarmingsinstallaties en zonne-energiesystemen.

Dankzij onze ruime ervaring en onze deskundige medewerkers kunt u er zeker van zijn dat de installatie en het onderhoud van uw toestel bij ESNW in goede handen is!

  • 24/7 storing melden
  • Voor 20:00 uur een storing gemeld? Zelfde dag geholpen!
  • 's Avonds onderhoud mogelijk
bekijk onze cv-ketels
Feedbackcompany logo
6791 reviews
9 / 10