wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor CV kopen, huren en onderhoud

Storing en onderhoud voor:

Welk toestel heeft u?

Een koud huis of een koude douche? Niemand zit daarop te wachten! Als je erop wil vertrouwen dat dat je toestel het altijd doet, is onderhoud van belang. Periodiek onderhoud aan je toestel helpt onnodige reparaties en storingen voorkomen. Daarnaast zorgt onderhoud ervoor dat het toestel zo efficiënt mogelijk blijft werken. 

Hieronder hebben we verschillende soorten toestellen op een rijtje gezet. Als eerste kiest u om welke soort het gaat, waarna er gekozen kan worden voor het exacte toestel:

Welke toestellen vallen onder verwarming

Een goed en betrouwbaar verwarmingssysteem is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke woonplezier. Het is dan ook niet raar dat we onze toestellen het hele jaar door gebruiken. Om er voor te zorgen dat uw verwarmingstoestel elke maand goed, energiezuinig en vooral veilig blijft werken is het aan te raden om uw verwarming van tijd tot tijd te laten onderhouden. De specialisten van ESNW helpen u daarbij graag!

De volgende toestellen vallen bij ESNW in de categorie verwarming:

Welke toestellen vallen onder warmwater?

Warmwatertoestellen zoals geisers en boilers worden dagelijks gebruikt om ons van warm water te voorzien. Logisch dus dat ze met enige regelmaat een onderhoudsbeurt nodig hebben. Om ervoor te zorgen dat uw geiser of boiler veilig en efficiënt blijft werken kunt u bij ESNW een onderhoudsabonnement afsluiten. 

De volgende toestellen vallen bij ESNW in de categorie warm water:

Ventilatietoestellen

Ventilatiesystemen zoals mechanische ventilatie of warmteterugwinning (WTW) installaties voorzien uw woning continue van schone lucht. Heerlijk fris en van groot belang voor uw gezondheid. Een voorwaarde is wel dat uw ventilatiesysteem met enige regelmaat wordt onderhouden.

Welke toestellen vallen onder ventilatie?

De volgende toestellen vallen bij ESNW in de categorie ventilatie: