STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Klant bezoekt ESNW website op tablet

Onderhoud voor uw warmwatertoestel

Warmwatertoestellen zoals geisers en boilers worden dagelijks gebruikt om ons van warm water te voorzien. Logisch dus dat ze met enige regelmaat een onderhoudsbeurt nodig hebben. Om ervoor te zorgen dat uw geiser of boiler veilig en efficiënt blijft werken kunt u bij ESNW een onderhoudsabonnement afsluiten. Onze deskundige monteurs verzorgen dan het onderhoud en u heeft nergens meer omkijken naar!

Onderhoud voor uw geiser of boiler

Bij ESNW kunt u kiezen uit twee verschillende onderhoudsabonnementen voor uw warm water toestel; Onderhoud en Comfort. Dankzij deze abonnementen bent u verzekerd van de diensten van de vakkundige monteurs van ESNW, voor een prijs die bij u past.

Welke toestellen vallen onder warm water?

De volgende toestellen vallen bij ESNW in de categorie warm water:

Ook belangrijk voor u

 • geiser onderhoud
  geiser onderhoud
  Met een geiser bent u altijd zeker van warm water, zoveel u wilt. Omdat we dagelijks op onze geiser vertrouwen is een jaarlijkse onderhoudsbeurt wel noodzakelijk.
 • boiler onderhoud
  boiler onderhoud
  Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door veilig van uw boiler kunt profiteren is het belangrijk om uw toestel elk jaar even na te laten kijken.
 • zonneboiler onderhoud
  zonneboiler onderhoud
  Met een zonneboiler kunt u dankzij energie van de zon op een duurzame manier uw water verwarmen. Voorwaarde is wel dat uw zonneboiler goed wordt onderhouden.