STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
personen bij ketel
Uw klantportaal Inloggen

Het klantportaal van ESNW

ESNW streeft er naar om iedere klant zo snel mogelijk te helpen, daarom hebben wij ons klantportaal. Hier kunt u alles vinden van uw facturen tot aan een afspraak inplannen! Hieronder vertellen we u er meer over.

Wat kunt u op het klantportaal?

Via het klantportaal van ESNW heeft u toegang tot volgende mogelijkheden:


Heeft u nog nooit op het klantportaal gekeken? Dan leggen wij hieronder uit hoe u kunt inloggen of nog kunt registreren.

Inloggen of registreren

We begrijpen dat het niet voor iedereen even makkelijk of vanzelfsprekend is om een storing te melden via het klantenportaal. Daarom hebben we dat hieronder stap voor stap beschreven. Ga naar de website, www.esnw.nl/?login en klik op onze voorpagina op Login voor Klanten. Vul uw inlog gegevens in.

Vul uw unieke klantnummer in! Wat is uw klantnummer? Deze start met KLA en bestaat uit 8 cijfers, voorbeeld; KLA00000000. Deze vind u onder andere terug op de werkbon en facturen. Wat is uw wachtwoord - Vul het door u gekozen wachtwoord in.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op wachtwoord vergeten. Heeft u nog geen Mijn ESNW account? Klik dan op Registreren en maak direct uw eigen account aan! Mocht het u ondanks bovenstaande uitleg toch niet lukken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!