wachtwoord vergeten registreren
Monteur aan het werk met CV ketel

CV ketel onderhoud

CV-ketel onderhoudsabonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw cv-ketel

Uw cv-installatie is het hart van uw huis. Dankzij uw cv blijft uw woning lekker warm en kunt u genieten van een hete douche. Daarom doet ESNW er alles aan om uw cv-ketel goed te onderhouden, met een onderhoudsabonnement dat u ontzorgt op een manier die bij u past!

CV ketel onderhoud blijft noodzakelijk

Uw cv-ketel is het hele jaar door bezig om ervoor te zorgen dat uw huis een comfortabele temperatuur heeft en dat er warm water uit de kraan komt. Gemiddeld gebruiken we een cv-ketel dan ook zo’n 1500 tot 2000 uur per jaar. Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel toch veilig en efficiënt blijft werken is het daarom noodzakelijk dat er af en toe iemand langs komt voor een onderhoudsbeurt.

Veel mensen denken geld te besparen door geen periodiek onderhoud aan hun cv-ketel te laten uitvoeren. Niets is minder waar. Een slecht onderhouden cv-ketel gaat namelijk minder lang mee waardoor u sneller een nieuwe ketel zult moeten kopen. Daarnaast zal de cv-ketel steeds minder efficiënt gaan werken waardoor uw energierekening langzaam (en vaak ongemerkt) steeds een beetje oploopt. Ook de kans op onveilige situaties zoals koolmonoxidevergiftiging, defecten en storingen neemt steeds verder toe. Neem dus geen risico en kies voor een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel. De vakkundige monteurs van ESNW staan voor u klaar!

Storing aan uw toestel? Wat nu?

Het kan voorkomen dat uw toestel een storing heeft en dan wilt u natuurlijk direct geholpen worden. Wij geven u graag uitleg over hoe dit allemaal in zijn werk gaat!

Uitleg over storingen

Altijd onderhoud op maat

Bij ESNW kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Op die manier heeft u een abonnement dat bij u past en staat er altijd een gecertificeerd monteur voor u klaar.

Toe aan een nieuwe cv-ketel?

Is uw huidige cv-ketel 12-15 jaar oud en bent u op zoek naar een nieuwe? Ook dan bent u bij ESNW aan het juiste adres! Wij geven merkonafhankelijk advies bij een nieuwe CV ketel kiezen, zowel online als in een persoonlijk gratis adviesgesprek.

Daarom ESNW voor cv ketel onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland
CV ketel onderhoud, hoe werkt het?

CV ketel onderhoud in heel Noord-Holland

Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs zijn in heel Noord-Holland beschikbaar voor cv ketel onderhoud en installatie. Heeft u bij ons een cv ketel onderhoudsabonnement? Dan komen wij om het jaar preventief onderhoud plegen aan uw cv ketel. Zo streven wij naar een continue maximale prestatie van uw cv ketel.

Onze monteurs komen wekelijks voor het cv ketel onderhoud in onder andere onderstaande plaatsen.

Alkmaar
Beemster
Bergen
Beverwijk
Castricum
Den Helder
Edam
Enkhuizen
Graft-de Rijp
Heemskerk
Heerhugowaard
Heiloo
Hoorn
Landsmeer
Langedijk
Medemblik
Oostzaan
Opmeer
Purmerend
Schagen
Schermer
Stede Broec
Uitgeest
Volendam
Waterland
Wormerland
Zaanstad
Zeevang