STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Moeder en dochter in keuken met warm water dankzij de Nefit CV ketels

Nefit CV ketels

CV-ketels van Nefit

Nefit is al ruim 30 jaar één van de meest toonaangevende ketelleveranciers in Nederland en daarbuiten. De Nefit CV ketels staan voor een hoogwaardige kwaliteit. Dus kiest u voor een cv ketel huren of een cv ketel kopen van Nefit, dan kiest u voor kwaliteit.

Daarom een cv-ketel van Nefit

De roots van Nefit leiden terug tot het einde van de negentiende eeuw. De naam Nefit komt van Nederlands-Amerikaanse Fittingfabriek die het in 1948 kreeg in Deventer, de thuisbasis waar Nefit vandaag de dag nog steeds de productie van hr-ketels laat verlopen. Inmiddels is Nefit onderdeel van Bosch Thermotechniek B.V. en is het bedrijf uitgegroeid tot een leidend merk in de verwarmingsbranche voor consumenten in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Het succes heeft Nefit te danken aan de focus op duurzaamheid, zekerheid en kwaliteit van haar verwarmingsapparaten zoals de Nefit CV ketels.

Kwaliteit van Nefit CV ketels

Al sinds het begin van haar bestaan heeft Nefit de kwaliteit van haar producten centraal staan. Zo kregen ze als eerste fabrikant in 1981 al het Giveg HR-keurmerk. Deze focus op kwaliteit is voor ESNW een belangrijke reden om Nefit CV ketels te verkopen. Hoogwaardige toestellen voor de klant zijn voor ESNW namelijk van essentieel belang. Nefit beschikt over een zeer geavanceerd productiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit.

Daarom kiest u voor ESNW!

ESNW, is al jaren een begrip in Noord-Holland. Als erkend onderhoudsbedrijf staan wij dankzij onze vakkundige monteurs en installateurs al ruim 50 jaar klaar voor onze klanten. We hebben inmiddels ook meer dan 115.000 installaties in onderhoud, waaronder veel cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtepompen, stadsverwarmingsinstallaties en zonne-energiesystemen.

Dankzij onze ruime ervaring en onze deskundige medewerkers kunt u er zeker van zijn dat de installatie en het onderhoud van uw toestel bij ESNW in goede handen is!

  • 24/7 storing melden
  • Er komt binnen 24 uur iemand bij u langs
bekijk onze cv-ketels
Feedbackcompany logo
6923 reviews
9 / 10