wachtwoord vergeten registreren
CV ketel vervangen

CV ketel vervangen

Ketel kapot? ESNW helpt met uw cv-ketel vervangen!

Cv-ketel vervangen? ESNW is er voor u! Wanneer reparatie van uw cv-ketel geen optie meer is, zorgen wij ervoor dat een van onze installateurs uw cv-ketel vervangt voor een nieuw exemplaar van uw keuze. Wel zo prettig!

Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Onze adviseur helpt u daar graag bij om de verschillende opties te bespreken. Ga naar adviesgesprek aanvragen voor de mogelijkheden. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. 

ESNW voor het vervangen van uw cv-ketel

ESNW adviseert eigenaren van ketels tussen de 12 en 15 jaar oud deze te laten vervangen. Verouderde cv-ketels zijn doorgaans niet erg efficiënt wat resulteert in warmteverlies. Daarentegen zijn de moderne hoog rendement ketels in staat meer dan 100% rendement te behalen. En over het vervangen zelf hoeft u zich geen zorgen te maken: dat regelt ESNW zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

CV ketel vervangen, zo werkt het!

ESNW neemt u al het werk uit handen:

  • we demonteren uw oude cv-ketel
  • we realiseren veilig en vakkundig de installatie van uw nieuwe cv-ketel
  • we vervangen waar nodig onderdelen van uw huidige installatie (expansievat, kranen, afvoer, etc.)
  • we monteren uw nieuwe thermostaat
  • we regelen uw nieuwe cv-ketel volledig in en stellen hem af
  • we geven u uitgebreid uitleg over de werking van uw nieuwe cv-ketel

 

Direct een afspraak maken

CV ketel vervangen, doe het op tijd!

ESNW adviseert eigenaren van ketels tussen de 12 en 15 jaar oud om deze tijdig te laten vervangen door een veiliger en zuiniger model. Wanneer een cv-ketel ouder wordt neemt de kans op defecten en slijtage, met onveilige situaties tot gevolg, steeds verder toe. Ook zal uw ketel steeds een beetje harder moeten werken om een optimaal resultaat te behalen, waardoor uw ketel meer energie gaat verbruiken. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren weer veel zuinigere cv-ketels op de markt gekomen, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening met een nieuwe ketel.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij een nieuwe CV ketel kiezen? Bel dan gerust even met ESNW; onze specialisten staan voor u klaar!

Waarom ESNW kiezen voor uw CV ketel vervangen?

Energie Service Noord West, kortweg ESNW, is al meer dan 45 jaar de specialist in onderhoud en reparatie van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen in Noord-Holland. Bij ESNW krijgt u:

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige installateurs
  • Storing aan uw CV ketel kunt u 24/7 melden
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé CV specialist in Noord-Holland