wachtwoord vergeten registreren
Sloffen op de vloer

cv-ketel kopen of huren

Vragen? Bel 072 - 5123134
Voor elke situatie een passend toestel! Bekijk onze cv-ketels!

Een nieuwe cv-ketel kopen of huren?

Een nieuwe cv ketel kopen doet u snel en gemakkelijk online bij ESNW. Wij bieden scherp geprijsde CV ketels van de bekende merken zoals Atag, Nefit, Intergas en Remeha. Ook regelen wij de deskundige installatie van uw CV toestel door onze erkende installateurs.

Maar u kunt bij ons ook terecht om een cv-ketel te huren, bekijk hier ons huuraanbod en maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Ketelkiezer

Ketelkiezer

Welk type woning heeft u?

Hoe groot is uw woning?

Wat is uw warmwaterbehoefte?

bekijk resultaat

Ga voor groen met onze Hybrid Ready Actie!

Verduurzamen wordt steeds belangrijker, zeker als we de natuur elk jaar weer willen zien bloeien! Hier kunnen we nu al onze bijdrage aan leveren door ons huis duurzamer te maken. Gaat u voor een Hybrid Ready Cv-ketel of stapt u toch over naar een warmtepomp? Dit is de vraag waar we ons allemaal mee bezig houden.  

Wist u dat de Cv-ketels van ESNW klaar zijn om te combineren met een hybride warmtepomp. Zo kunt u op elk moment besluiten om uw huis verder te verduurzamen en bent u klaar voor de toekomst!  

Omdat verduurzaming belangrijk is, hebben we op dit moment een mooie actie lopen! Koopt u een ketel bij ESNW met de Hyrbid Ready actie? Dan hebben wij een aantal voordelen voor u!

 

Nieuwe Hybrid CV ketel kiezen

Onderhoudsabonnement
Comfort of Totaal Comfort?

Omdat niet iedereen hetzelfde wil en niet iedere situatie hetzelfde is, kunt u bij ESNW kiezen uit drie verschillende onderhoudsabonnementen: Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past!

Bekijk CV onderhoudsabonnementen

De Elga Ace is 
dé hybride warmtepomp

Een hybride installatie werkt samen met een cv-ketel. Vanzelfsprekend verbrandt je cv-ketel gas, terwijl de Elga Ace warmte uit de buitenlucht benut. Om te besparen op jouw gasverbruik én een bijdrage te leveren aan een beter milieu, is een hybride warmtepomp een duurzame slimme keuze. Jaarlijks bespaar je hiermee tot wel 50% op je gasverbruik.

Bereken direct!