STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Nieuwe Cv-ketel huren of kopen? Laat je adviseren

Nieuwe Cv-ketel huren of kopen

Voor elke situatie een passend toestel! Online advies

Welke Cv-ketel heb ik nodig?

Welk merk en type passen het beste bij uw wensen en huishouden? Om u te helpen bij het maken van uw keuze heeft ESNW een slimme online ketelkiezer ontworpen voor een snel en passend online advies.

Binnen 1 minuut heeft u inzicht in welke drie Cv-ketels het beste passen bij uw situatie en comfortwensen. U kunt de verschillende toestellen gemakkelijk met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Alle offerteaanvragen worden achteraf beoordeeld door onze deskundige adviseurs zodat u verzekerd bent van het juiste toestel. Na beoordeling ontvangt u de definitieve offerte afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Ketelkiezer

Ketelkiezer

Welk type woning heeft u?

Hoe groot is uw woning?

Wat is uw warmwaterbehoefte?

bekijk resultaat

Online advies

Een nieuwe cv-ketel kopen doet u snel en gemakkelijk online bij ESNW. Wij bieden scherp geprijsde cv-ketels van de bekende merken zoals Atag, Nefit, Intergas en Remeha. Ook regelen wij de deskundige installatie van uw cv-toestel door onze erkende installateurs

Welk merk en type passen het beste bij uw wensen en huishouden? Onze adviseur helpt u daar graag bij om de verschillende opties te bespreken. Kijk op adviesgesprek aanvragen voor de mogelijkheden. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen voor het bespreken van uw wensen.

Maar u kunt bij ons ook terecht om een nieuwe cv-ketel te huren, bekijk hier ons huuraanbod en maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

 

Online advies

Onderhoudsabonnement
Comfort of Totaal Comfort?

Omdat niet iedereen hetzelfde wil en niet iedere situatie hetzelfde is, kunt u bij ESNW kiezen uit drie verschillende onderhoudsabonnementen: Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past! U kan een onderhoudsabonnement afsluiten wanneer u een nieuwe cv-ketel koopt of gaat huren, maar ook wanneer u al een bestaande cv-ketel heeft.

Bekijk onze onderhoudsabonnementen

Merkonafhankelijk advies

Als de technische levensduur van de verwarmingsinstallatie is verlopen (meestal met zo’n 12 tot 15 jaar) adviseren wij een nieuwe ketel! Kiest u voor hetzelfde merk of gaat u voor iets anders. Bij ESNW kunt u kiezen uit ketels van Atag, Intergas, Remeha en Nefit en kunt u eigenlijk geen verkeerde keuze maken. Alle merken hebben zich ruimschoots bewezen en zijn goed door ESNW te onderhouden.