wachtwoord vergeten registreren
Nieuwe CV ketel huren of kopen? Laat je adviseren

Nieuwe CV ketel huren of kopen

Vragen? Bel 072 - 5123134
Voor elke situatie een passend toestel! Kies een nieuwe CV ketel

Een nieuwe cv-ketel kopen of huren?

Een nieuwe cv-ketel kopen doet u snel en gemakkelijk online bij ESNW. Wij bieden scherp geprijsde cv-ketels van de bekende merken zoals Atag, Nefit, Intergas en Remeha. Ook regelen wij de deskundige installatie van uw cv-toestel door onze erkende installateurs

Welk merk en type passen het beste bij uw wensen en huishouden? Onze adviseur helpt u daar graag bij om de verschillende opties te bespreken. Kijk op adviesgesprek aanvragen voor de mogelijkheden. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. 

Maar u kunt bij ons ook terecht om een nieuwe cv-ketel te huren, bekijk hier ons huuraanbod en maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Ketelkiezer

Ketelkiezer

Welk type woning heeft u?

Hoe groot is uw woning?

Wat is uw warmwaterbehoefte?

bekijk resultaat

 

 

Onderhoudsabonnement
Comfort of Totaal Comfort?

Omdat niet iedereen hetzelfde wil en niet iedere situatie hetzelfde is, kunt u bij ESNW kiezen uit drie verschillende onderhoudsabonnementen: Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past! U kan een onderhoudsabonnement afsluiten wanneer u een nieuwe cv-ketel koopt of gaat huren, maar ook wanneer u al een bestaande cv-ketel heeft.

Bekijk CV onderhoudsabonnementen

De Elga Ace is 
dé hybride warmtepomp

Toe aan een nieuwe cv ketel? Overweeg dan een hybride warmtepomp. Een hybride installatie werkt samen met een cv-ketel. Vanzelfsprekend verbrandt je cv-ketel gas, terwijl de Elga Ace warmte uit de buitenlucht benut. Om te besparen op jouw gasverbruik én een bijdrage te leveren aan een beter milieu, is een hybride warmtepomp een duurzame slimme keuze. Jaarlijks bespaar je hiermee tot wel 50% op je gasverbruik.

Bereken direct!