CORONAVIRUS!
Richtlijnen ESNW omtrent het Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn er richtlijnen waar wij ons de komende tijd aan houden. Onze richtlijnen vindt u hier!

wachtwoord vergeten registreren
Sloffen op de vloer

cv-ketel kopen of huren

Vragen? Bel 072 - 5123134
Bespaar met de Hybride Elga Ace Bereken uw voordeel!

Een nieuwe cv-ketel kopen of huren?

Een nieuwe cv ketel kopen doet u snel en gemakkelijk online bij ESNW. Wij bieden scherp geprijsde CV ketels van de bekende merken zoals Atag, Nefit, Intergas en Remeha. Ook regelen wij de deskundige installatie van uw CV toestel door onze erkende installateurs.

Maar u kunt bij ons ook terecht om een cv-ketel te huren, bekijk hier ons huuraanbod en maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Ketelkiezer

Ketelkiezer

Welk type woning heeft u?

Hoe groot is uw woning?

Wat is uw warmwaterbehoefte?

bekijk resultaat

De ketels van ESNW!

De cv-ketel is het hart van het huis en zorgt ervoor dat het altijd behaaglijk is! Maar het komt voor dat deze vervangen moet worden en de keuze in ketels is enorm. Daarom werken we bij ESNW met de vier beste merken, NEFIT, Remeha, Intergas en ATAG. Doordat we werken met deze vier verschillende merken is er altijd een perfecte ketel voor uw situatie! 

Door gebruik te maken van onze ketelkiezer of de filters aan te zetten die voor u van toepassing zijn, krijgt u al snel verschillende opties te zien. Om er zeker van te zijn dat de juiste ketel wordt aangeschaft, zal een van onze adviseurs bij u langskomen.  

Bent u er klaar voor om een ketel te kiezen?  

 

cv-ketel kiezen

Onderhoudsabonnement
Comfort of Totaal Comfort?

Omdat niet iedereen hetzelfde wil en niet iedere situatie hetzelfde is, kunt u bij ESNW kiezen uit drie verschillende onderhoudsabonnementen: Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past!

Bekijk CV onderhoudsabonnementen

De Elga Ace is 
dé hybride warmtepomp

Een hybride installatie werkt samen met een cv-ketel. Vanzelfsprekend verbrandt je cv-ketel gas, terwijl de Elga Ace warmte uit de buitenlucht benut. Om te besparen op jouw gasverbruik én een bijdrage te leveren aan een beter milieu, is een hybride warmtepomp een duurzame slimme keuze. Jaarlijks bespaar je hiermee tot wel 50% op je gasverbruik.

Bereken direct!