wachtwoord vergeten registreren
laptop toont ESNW website

2 miljoenste ESNW websitebezoeker

De 2 miljoenste sitebezoeker; een online terugblik

ESNW bestaat dit jaar (2018) alweer 45 jaar. Een feit dat we feestelijk gevierd hebben in mei, de maand waarin we als bedrijf écht ‘jarig’ waren. Maar als je al een tijdje meedraait komen er af en toe wel meer mijlpalen voorbij. Zoals nu in september, wanneer we onze 2 miljoenste sitebezoeker mogen ontvangen! Reden voor ons dus voor een kleine online terugblik.

Hoe het allemaal online begon

Energie Service Noord West begon jaren geleden onder de naam ‘Gaswacht’. In het jaar 2000 veranderde we onze naam naar ESNW, maar onze eerste online stapjes hadden we toen al gezet. Dat deden we met de Gaswacht website rond de tijd dat we ook ons 25 jarige bestaan vierde (1998 voor de snelle rekenaars onder ons).

ESNW alweer 20 jaar online

Een website in 1998 is natuurlijk van een hele andere orde dan een site anno nu. In die tijd voldeed het om gewoon de teksten van je geprinte flyer min of meer over te zetten op een paar korte online pagina’s. Heel af en toe stond daar nog een plaatje bij en dat was het meestal wel. Maar voor een technisch onderhoudsbedrijf was ESNW er in 1998 met een site al vrij vroeg bij.

Om u een idee te geven; in datzelfde jaar hadden niet meer dan 4 miljoen Nederlandse huishoudens een computer (smartphones bestonden nog niet) en slechts 1 miljoen van die huishoudens hadden überhaupt internet. Online verkoop was in die tijd dan ook nog niet echt aan de orde; we gebruikte onze website voornamelijk om onszelf en ons werk een beetje te introduceren en om onze contactmogelijkheden kenbaar te maken.

Steeds meer online bezoekers

Als u er vanuit zou gaan dat we elk jaar evenveel sitebezoekers zouden hebben, zou dat betekenen dat we de afgelopen jaren gemiddeld zo’n 100.000 bezoekers per jaar naar onze website trokken. Dat is natuurlijk niet het geval. Zoals we eerder al hebben verteld was het aantal internetgebruikers (en daarmee sitebezoekers) in de begin jaren aanzienlijk lager dan nu. Gelukkig nemen we al jaren een lichte stijging van het aantal sitebezoekers waar en daar zijn we trots op! Daarom vinden we het leuk om even stil te staan bij die 2 miljoenste bezoeker.

Ook online gaan we vooruit!

Sinds onze eerste online stapjes met de oude Gaswacht site is er online bij ons natuurlijk een hoop veranderd. En dat is maar goed ook! Zo kunt u nu bijvoorbeeld via onze site uitzoeken wat voor cv-ketel bij u en uw persoonlijke situatie past, kunt u een offerte aanvragen voor uw cv-ketel naar keuze en heeft u als klant een volledig online ingerichte service omgeving dankzij Mijn ESNW. Er wordt dagelijks hard gewerkt aan het bijhouden en verbeteren van onze site, om ervoor te zorgen dat onze klanten en nieuwe klanten zo goed mogelijk online worden geholpen. Ook ná onze 2 miljoenste bezoeker blijven we hier natuurlijk hard aan werken!