STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Evohome systeem op tablet

Veiliger wonen met Honeywell Evohome Security

Veilig wonen met zelfmonitorende woonbeveiliging

U kent de verhalen ongetwijfeld; dat leuke gezin van een straat verderop is even weg en bij thuiskomst blijkt dat een aantal ongure types het hele huis hebben leeggehaald. Er wordt nog wel een zoekactie opgezet, maar de daders worden uiteindelijk nooit gevonden. Of dat leuke echtpaar van hier schuin tegenover? Ze waren even een uurtje weg maar vergaten het gasfornuis uit te draaien. Toen ze terugkwamen stond de halve woning al in brand…

Vervelende verhalen waarvan we allemaal hopen dat het ons niet zal overkomen. Maar dankzij de Honeywell Evohome Security hoeft ú zich daar geen zorgen meer om te maken!

Veilig wonen met Honeywell Evohome Security

Het Evohome Security systeem van Honeywell helpt u om een oogje in het zeil te houden als u er even niet bent. Het is een modulair beveiligingssysteem dat u de mogelijkheid geeft zelf te bepalen welke aspecten u van uw woning in de gaten wilt houden. Zodra er een alarm wordt getriggerd, bijvoorbeeld door een inbraak of door rookdetectie, ontvangt u op uw smartphone een alarmbericht. Vervolgens kunt u zelf via live momentopnames zien wat er precies aan de hand is.

Waaruit bestaat het Evohome Security systeem?

Zoals gezegd is het Evohome Security systeem modulair; u kunt het zo uitgebreid maken als uw zelf wilt. Zo kunt u gebruik maken van de bewegingssensoren met camera, de rookdetector, de raam- en deursensoren, de contactloze taglezer, de paniekknop of de glasbreukdetector, uiteraard allemaal draadloos. Het Evohome bedieningspaneel plaatst u zelf eenvoudig op een voor u handige locatie; het paneel zelf is zo klein dat het gemakkelijk in uw handpalm past. Naast al deze componenten kunt u ook gebruik maken van de bijbehorende app. Via deze app kunt u overal ter wereld uw alarm in- of uitschakelen en uw woning in de gaten houden.

Overweegt u om later een nieuw component toe te voegen? Geen probleem! Uw Evohome Hub herkent nieuwe toevoegingen automatisch.

De voordelen van Evohome Security

Uw woning beveiligen wordt dankzij Honeywell nu wel heel erg makkelijk. Als u kiest voor het Evohome Security systeem kiest u voor een aantal uitgesproken voordelen:

Uitgebreide woningbeveiliging

Het Evohome Security systeem is bijzonder uitgebreid. Zo kunt u gewaarschuwd worden voor brand, inbraak, lekkage en koolmonoxide en kunt kiezen voor een persoonlijke alarmknop in huis. Zo kunt u uzelf en uw gezin optimaal beschermen.

Veel gebruiksgemak

De draadloze componenten van het Honeywell Evohome Security systeem zijn eenvoudig in huis te plaatsen. De Evohome Hub herkent nieuwe componenten in huis automatisch en dankzij het overzichtelijke paneel en de handige app zijn alle onderdelen ook nog eens makkelijk te bedienen. Uw woning beveiligen wordt met dit systeem dus wel erg gemakkelijk!

Overal toegang

Waar u ook ter wereld bent, via de handige app van het Evohome Security systeem kunt u altijd en overal uw woning in de gaten houden en alarmen in- of uitschakelen. 

Meer informatie aanvragen

Heeft u interesse in het Honeywell Evohome Security systeem en bent u benieuwd naar de mogelijkheden / tarieven? Neem dan even contact op met onze klantenservice; onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!