STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor CV kopen, huren en onderhoud

Wie jarig is, trakteert!

Wil jij kans maken op een CV-ketel inclusief installatie voor je vereniging of stichting? Dan is dit je kans. Pak je camera en film je motivatie (max 2 minuten). Dat kan natuurlijk ook een vlog zijn of tiktok-achtig filmpje. Dat laten we aan je eigen creativiteit over. Jouw motivatie waarom juist jullie deze prijs willen winnen, moet er duidelijk in naar voren komen.

In 2023 vieren zowel ESNW als Doesgoed hun jubileum. ESNW verzorgt al 50 jaar onderhoud en reparaties aan verwarmings-, warmwater- en ventilatietoestellen in Noord-Holland. Doesgoed brengt al 20 jaar maatschappelijk betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar en heeft op die manier al vele duizenden matches gemaakt.

Om de jubilea van ESNW en Doesgoed ook maatschappelijk betekenis te geven, zijn de handen ineen geslagen. In samenwerking met een aantal leveranciers en installateurs schenken wij een aantal nieuwe CV-ketels inclusief installatie aan diverse maatschappelijke organisaties. 

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: CV-ketels incl installatie aangeboden - Doesgoed

 

*** Inschrijving gesloten, u kunt dus niet meer deelnemen ***