STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Monteur op bezoek bij woningbouw klant

ESNW en Woonschakel opnieuw samenwerken

Samen stappen vooruit maken!

Op 30 oktober hebben woningcorporatie De Woonschakel en Energie Service Noord West (ESNW) een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De overeenkomst heeft betrekking op het onderhoud aan individuele installaties voor de huurders van de corporatie. De uitbreiding van het co-makership houdt in dat vanaf januari 2018 ESNW zorgdraagt voor het preventief onderhoud van alle installaties in huurwoningen zoals cv-installaties, WTW-units, mechanische ventilatieboxen, brandmelders en zoninstallaties. 

Uitbreiding samenwerking

De Woonschakel heeft een woningbezit van ruim 5.800 huurwoningen in de regio West-Friesland.

“Wij zijn gewend onze diensten op hoog niveau te organiseren en uit te voeren. De corporatie is ervan overtuigd dat deze nieuwe manier van samenwerken de huurders van De Woonschakel ten goede komt”, zegt Albert Gieling, directeur van De Woonschakel.

“Wij zijn verheugd dat De Woonschakel en ESNW de bestaande samenwerking, van alweer twaalf jaar, ook de komende vier jaar gaan voortzetten”, aldus Cees Huisman, directeur van ESNW. “Met de hernieuwde samenwerking wordt de dienstverlening voor huurders van De Woonschakel verbreed. Bovendien zijn we door de langere termijn van de samenwerking in staat om de onderhoudswerkzaamheden inclusief vervanging van verwarmingsinstallaties optimaal te plannen, zodat De Woonschakel zekerheid kent over de onderhoudskosten van de komende jaren.”