wachtwoord vergeten registreren
Het kloppend hart van het huis
Vragen? Zoek uw vestiging

Het kloppend hart van het huis: De cv-ketel!

Is een warm huis vanzelfsprekend? Als de cv-ketel “gewoon” zijn werk doet wel, maar wat als de cv-ketel niet aangaat?

De cv-ketel valt in storing?

Dan heb je (vaak) geen warme douche, geen warm water, maar nog belangrijker je huis wordt niet warm. Een paar warme truien aan en we komen in actie. Het inschakelen van een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf (ESNW natuurlijk ;) ) is belangrijk. In een koud huis functioneren wij niet meer en een warm huis valt onder onze eerste levensbehoefte.

Laat het hart (veilig) kloppen

Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat ons huis langer (en veilig) meegaat. Aangezien verwacht wordt dat we langer zelfstandig wonen. Een handig hulpmiddel om langer thuis te kunnen wonen voor ouderen of hulpbehoevenden is een personenalarmering. Wist je dat dit vanuit de basisverzekering (deels) vergoed wordt?

Maar terugkomend op veiligheid, een veilige cv-ketel is belangrijk. Het hart moet blijven kloppen ;). Een bekend Nederlands gezegde: voorkomen is beter dan genezen. Hoe ben je een storing of defecte ketel op voor? De belangrijkste: regelmatig onderhoud! Waarom? Het zorgt voor (meer) veiligheid, kleinere kans op storingen en minder stookkosten.

Waarom is onderhoud aan ketel nodig?