wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor meer dan uw cv!
Vragen? Zoek uw vestiging

Top 10 producten en diensten van ESNW

Goed. Dat de markt verandert dat weten we nu wel. Energie Service Noord West heeft door die ontwikkelingen wel steeds meer nieuwe vormen van service en handige producten aan het assortiment toe kunnen voegen. Uiteraard staan het allemaal op onze website, maar wij kunnen ons voorstellen dat het handig is als wij dit allemaal eens voor u op een rij zetten.

Denkt u nou na het lezen; hé… dat is wat voor mij! Neemt u dan contact met ons op? Dan komt onze monteur in de herkenbare blauwe serviceauto direct naar u toe voor hulp of advies! Onze top 10 van producten en diensten hebben wij voor het gemak meteen maar even gecategoriseerd. Zo weet u direct waar het goed* voor is!  

Binnenklimaat

 1. CV-ketel verkoop én –verhuur 
  Als de technische levensduur van de verwarmingsinstallatie is verlopen dan adviseren wij een nieuwe ketel. Iets dat veel klanten een vervelende mededeling vinden en dat snappen wij! Op zoek naar een geschikte partner is best een klusje. Daarom, voor u goed om te weten dat u ook gewoon via ESNW een cv-ketel kunt kopen of huren.

 2. Mechanische ventilatie
  Vooral in nieuwbouwhuizen is mechanische ventilatie een vereiste. Belangrijk voor een gezond binnenklimaat! Voor de aanschaf van mechanische ventilatie kunt u bij ESNW terecht. Heeft u uitleg nodig over het product of de werking daarvan? Bel gerust met één van onze medewerkers.

 3. Kanalen reinigen
  Een gezond binnenklimaat is van groot belang voor uzelf. De manier waarop u huis namelijk geventileerd wordt is van invloed op het ontstaan van allergieën of ademhalingsproblemen. Daarnaast? Kanalen die lang niet zijn schoongemaakt leveren gewoonweg minder rendement op dan schone kanalen. Ook voor dat onderhoud kunt u dus bij ons terecht.

 4. Eenmalig onderhoud van de cv-ketel
  ESNW heeft ook klanten die liever geen abonnement willen, maar wel erkennen dat onderhoud van de cv-ketel belangrijk genoeg is om eens in de zoveel tijd ESNW te bellen. Het kan best zo zijn dat u twijfelt om een contract af te sluiten. Dan is het goed om te weten dat u ook zonder serviceabonnement bij ESNW terecht kan. Hoe? Met een eenmalige onderhoudsbeurt. Gewoon de standaard check-up, zonder dat ergens aan vast te zitten. Zo geregeld!

 5. Onderhoud t.b.v. installaties bij bedrijven en instellingen
  Technisch beheer heeft als kerntaak het in standhouden van installaties op een veilige, duurzame en economische verantwoorde wijze. Onze aanpak is altijd maatwerk. In goed overleg bepalen we wat we wel en niet doen. Het liefst ontzorgen we de klant volledig. Wij kunnen veel voor onze klanten betekenen. Weten wat dat precies is? Bekijk dan ons volledig aanbod voor de zakelijke markt.

 

 

Direct hulp nodig? Stuur ons een e-mail of bel ons gerust!

Veiligheid

 1. Gaslek Check
  Veel consumenten weten niet dat wij adviseren om eens in de vijf jaar een check van de gasleidingen uit te voeren. Voor ons is het prima in te plannen tijdens het onderhoudsbezoek voor uw verwarmingsinstallatie. De monteur voert dan de nodige controles uit en u weet weer waar u aan toe bent. Prettig toch?

 2. OK CV keuring (veiligheidscheck en besparingsadvies)
  Voor u als klant is het niet altijd duidelijk wanneer u met een erkend onderhoudsbedrijf zaken doet en om die reden zijn er bepaalde certifcaten en keurmerken voor nodig om als installatie- en/of onderhoudsbedrijf de klant die garantie wel te kunnen bieden. Eén van die keurmerken is het OK CV keurmerk. Bent u dus benieuwd of uw ketel nog wel veilig en duurzaam staat afgesteld? Dan kunt u bij ESNW een OK CV keuring aanvragen. Na afloop van ons bezoek geeft de adviseur u een beoordelingsrapport waarin u kunt lezen wat de technische staat is van de cv-ketel en hoe u (nog) zuiniger en veiliger kan stoken.

 3. Personenalarmering
  Een mooi voordeel van technologische ontwikkelingen is dat men steeds langer thuis kan blijven wonen. Dat is fijn, maar dat neemt niet weg dat je jezelf wel veilig wilt blijven voelen in je woning. Omdat ESNW veiligheid een belangrijk thema vindt bieden wij klanten de mogelijkheid om personenalarmering via ons te regelen. Een betrouwbare service met onze samenwerkingspartners die ervoor moet zorgen dat u met een gerust hart in uw woning kunt blijven.

 

Besparen en duurzaamheid

 1. Vloerpomregelaar voor uw vloerverwarming 
  Vloerverwarming hoeft niet een enorme kostenpost te zijn. Met een pompregelaar (onze monteurs hebben dit artikel in de auto liggen en kunnen deze zo bij u installeren) bespaart u al snel aanzienlijk op de energierekening.

 2. Zonnepanelen monitoring
  Wist u dat uw zelf ook via een internetverbinding de opbrengst van uw zonnepanelen kunt volgen? ESNW biedt samen met Solar Boulevard de handige mogelijkheid om uw zonne-energiesysteem 24 uur per dag te monitoren en te analyseren. Een PC, tablet of smartphone levert van uur tot uur inzicht in de geoogste stroom.


* Sommige producten en diensten die u moeten voorzien in een primaire behoefte of vraag zoals warmte (bijvoorbeeld aanschaf van een nieuwe cv-ketel voor warmte in huis) hebben indirect ook te maken met besparing. Zo helpt een energiezuinige cv-ketel u aanzienlijk om te besparen op de energierekening. Datzelfde geldt o.a. ook voor een OK CV keuring. Met andere woorden? Soms gaat het om een investering, maar in de meeste gevallen slaat u twee vliegen in één klap.

Gewoon op zoek naar een passend abonnement voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie (van geiser tot WTW, van cv-ketel tot stadsverwarming), dat kan natuurlijk altijd. Bekijk hier alle opties voor allerlei verschillende toestellen!