wachtwoord vergeten registreren
Jongen bouwt huisje van lego

ESNW voor meer dan uw cv!

De 8 meest geleverde producten / diensten van ESNW

Door een voortdurende stroom van veranderingen in de energie- en installatiemarkt heeft ESNW door de jaren heen een breed aanbod aan producten en diensten op kunnen bouwen. Niet gek dan ook dat sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien.  

Hoewel we al onze diensten ook uitvoerig op onze website omschrijven krijgen we toch zo nu en dan de vraag of we niet ‘een overzichtje’ van ons totale aanbod hebben. Daarom nemen we in dit artikel onze 8 meest geleverde diensten kort met u door!

Wooncomfort en leefomgeving

1. CV-ketel verkoop

Als de technische levensduur van de verwarmingsinstallatie is verlopen (meestal met zo’n 12 tot 15 jaar) adviseren wij een nieuwe ketel. Iets dat veel klanten een vervelende mededeling vinden en dat snappen wij! Op zoek naar een geschikte leverancier is best een klusje. Daarom is het goed om te weten dat u ook gewoon via ESNW een cv-ketel kunt kopen! Bij ons kunt u kiezen uit ketels van Atag, Intergas, Remeha en Nefit. Bekijk hier het complete overzicht.  

2. Onderhoudsabonnement 

Het onderhoud van uw verwarmingstoestel, warm watertoestel of ventilatie installatie is bij ESNW in goede handen. Met ruim 50 jaar ervaring weten we waar we het over hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw cv-ketel, boiler, geiser, warmtepomp, stadsverwarming, WTW en mechanische ventilatie, De makkelijkste manier om onderhoud aan uw toestel te garanderen is door een abonnement af te sluiten dat bij uw past. U heeft dan nergens meer omkijken naar; wij regelen alles. 

Wooncomfort en leefomgeving (vervolg)

3. Hulp bij storing

U zal het net zien; staat u lekker te genieten van een warme douche, valt de cv-ketel uit. Wanneer het ook gebeurd, een storing komt eigenlijk nooit gelegen. In dat soort gevallen kunt u 24 uur per dag bij ESNW melding maken van uw storing. Wij komen u dan zo spoedig mogelijk helpen! 

4. Mechanische ventilatie

Vooral in nieuwbouwhuizen is mechanische ventilatie een veel voorkomende oplossing. Belangrijk voor schone lucht in huis en een gezonde leefomgeving! Voor de aanschaf van mechanische ventilatie kunt u bij ESNW terecht, maar ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.   De manier waarop uw huis namelijk geventileerd wordt is van invloed op het ontstaan van allergieën of ademhalingsproblemen. Het is dus van groot belang dat uw mechanische ventilatie goed onderhouden en regelmatig schoon gemaakt wordt. Daarnaast leveren niet onderhouden ventilatiekanalen ook minder rendement op dan schone kanalen. Voldoende reden dus om te zorgen voor regelmatig en gedegen onderhoud. ESNW helpt u daarbij graag!    

5. ESNW Zakelijk

Technisch beheer en onderhoud voor bedrijven ESNW is niet alleen actief op de particulieren markt. Ook zakelijke organisaties, instellingen en bedrijven kunnen profiteren van onze onderhoudsdiensten, We doen dit onder de noemer Technisch beheer. Technisch beheer heeft als kerntaak het in standhouden van installaties op een veilige, duurzame en economische verantwoorde wijze. Onze aanpak is altijd maatwerk. In goed overleg bepalen we wat we wel en niet doen. Het liefst ontzorgen we de klant volledig. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledig aanbod voor de zakelijke markt.

Veiligheid

6. Gaslek Check

ESNW adviseert klanten om eens in de vijf jaar een check van de gasleidingen uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat alle gasleidingen nog in prima staat verkeren. Een prettig idee. Voor ons is de Gaslek Check vrij makkelijk in te plannen tijdens het onderhoudsbezoek voor uw verwarmingsinstallatie. De monteur voert dan de nodige controles uit en u weet direct waar u aan toe bent.  

7. OK CV keuring (veiligheidscheck en besparingsadvies)

Als erkend onderhoudsbedrijf voor de cv-ketel beschikt ESNW over het OK CV keurmerk. Dankzij dat keurmerk mogen wij ook een OK CV inspectie uitvoeren bij onze klanten. Zo komt u meer te weten over te technische staat van uw cv-ketel en weet u direct in welke mate u veilig en energiezuinig aan het stoken bent!  

Besparen en duurzaamheid

8. Vloerpompregelaar voor uw vloerverwarming

Veel mensen denken dat vloerverwarming met name een enorme kostenpost is. En dat is niet terecht. Vloerverwarming zorgt voor een aangename gelijkmatige temperatuur in het huis. Wie zijn vloerverwarming ’s nachts terug zet naar 18 graden is eigenlijk al vrij efficiënt aan het stoken. Om de besparingen helemaal te optimaliseren kan ESNW een pompregelaar bij u installeren. U bespaart daarmee al snel aanzienlijk op uw energierekening. Onze monteurs hebben dit artikel in de auto liggen en kunnen deze zo bij u installeren, dus vraag ze gerust naar de mogelijkheden bij een volgend bezoek.