STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Het oude pand in Alkmaar

Hiep, Hiep, Hoera! ESNW 45 jaar!

Hiep, Hiep, Hoera! ESNW is vandaag 45 jaar!

Er is er één jarig! Hoera! Hoera! We delen het graag; dat zijn wij! Dit jaar, op de dag af, is het alweer 45 jaar geleden dat ESNW, toen nog de Gaswacht, is ontstaan. Reden voor ons voor een korte terugblik!

Het begon met de Gaswacht

Het was 1973 toen een groep van 28 enthousiaste installateurs besloot om hun kennis en kunde te bundelen in één organisatie. Ze hadden gemerkt dat de markt aan het veranderen was en waren ervan overtuigd dat het onderhoud aan gastoestellen zich zou ontwikkelen tot een gespecialiseerd vak. Daarom besloten ze samen een zelfstandige organisatie op te zetten die zich volledig moest gaan richten op de service, onderhoud en reparatie van gastoestellen. Ze noemde hun coöperatie de Gaswacht.

Nieuwe tijden, een nieuwe naam: ESNW

In de jaren erna veranderde er veel in de installatiebranche en de monteurs en installateurs kregen met steeds meer toestellen te maken die niet meer werkte op (alleen) gas, maar op elektriciteit. Toestellen zoals warmtepompen, zonneboilers en WTW installaties werden verder doorontwikkeld en kwamen steeds meer in trek. Daarom werd in 2000 de naam veranderd van Gaswacht naar Energie Service Noord West, kortweg ESNW.

Jarenlang ervaring

Inmiddels verzorgt ESNW al 45 jaar onderhoud en reparatie aan allerlei soorten installaties in Noord-Holland. Dat zijn er nu ruim 130.000 die allemaal, dankzij de 50 installateurs en 100 servicewagens die dagelijks onderweg zijn, vakkundig worden onderhouden. En daar zijn we best een beetje trots op!

Daarom kiezen klanten voor ESNW

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs 
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al 45 jaar dé specialist in Noord-Holland

 

Bel ons: 072 - 512 31 34