wachtwoord vergeten registreren
Duurzame warmte in huis

duurzaam wonen met ESNW

Duurzaam onderhoud? Plan het hier!

Duurzaam wonen is de toekomst!

Nieuwe installaties en toestellen zorgen ervoor dat besparen op uw energierekening en duurzaam wonen steeds makkelijker wordt. Toch kan het soms nog flink lastig zijn om al die mogelijkheden te overzien. Daarom helpt ESNW u graag even op weg!

Blijvend duurzaam wonen dankzij onderhoud

Veel mensen in Nederland zijn bezig om hun leven duurzamer in te richten. Sommige passen hun hele levensstijl aan, anderen zijn vooral druk bezig met het verduurzamen van hun woning. Een goede eerste stap die vaak begint met betere isolatie van het huis en een investering in zonnepanelen of een warmtepomp. Maar als de zonnepanelen of de warmtepomp eenmaal zijn geïnstalleerd hebben ze af en toe nog wel wat onderhoud nodig om duurzaam te kunnen blijven werken.

 

Plan uw onderhoud hier

Zelf energie opwekken

Wie geld wil besparen kan erover denken om zelf energie op te gaan wekken. Dit vergt in het begin natuurlijk wel een investering, maar op langere termijn houdt u er vaak een leuk bedrag aan over. In veel gevallen kunt u ook nog gebruik maken van aantrekkelijke kortingsregelingen of subsidies voor het kopen van bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen.

Korting via ESNW voor Ecolution Solo warmtepomp

Als het kopen van een zelfstandige warmtepomp toch nog even te duur voor u is kunt u er ook voor kiezen om eerst een hybride warmtepomp aan te schaffen. Dit hybride toestel kunt u naast uw hr-ketel hangen en zal uw huidige gasverbruik al aanzienlijk verminderen waardoor uw woning op een veel duurzamere manier warm blijft. 

Heeft uw woning al een kanalensysteem geschikt voor mechanische ventilatie, of heeft u al een wat ouder mechanisch ventilatiesysteem? Dan kunt u nu profiteren van een aantrekkelijke subsidieregeling die het mogelijk maakt om via ESNW de Ecolution Solo warmtepomp te kopen met flinke korting. Leuk voor het milieu en leuk voor uw portemonnee! 

meer over Ecolution Solo

Ook belangrijk voor u

 • Lees onze tips
  Duurzaam wonen wordt lifestyle
  Alles rondom duurzaam wonen neemt vandaag de dag een behoorlijke vlucht. We zouden het zelfs zo langzamerhand een lifestyle kunnen noemen, maar waar begin je?
 • ecolution ventilatiewarmtepomp
  ecolution ventilatiewarmtepomp
  De Ecolution Solo komt in plaats van uw huidige mechanische ventilatiebox en wordt aangesloten op de bestaande cv installatie. Deze ventilatiewarmtepomp is de perfecte oplossing om warmte terug te winnen.
 • Energieneutraal wonen in 2050
  Energieneutraal wonen in 2050
  De overheid heeft besloten dat iedereen vanaf 2050 volledig energieneutraal moet wonen. Maar wat betekent dat?
 • De cv-ketel in de zomer vervangen? Slim!
  Slim: cv-ketel vervangen in de zomer
  Niet echt zomers om over na te denken, maar wel slim: het vervangen van de cv-ketel in de warmere maanden van het jaar. Bent u er helemaal klaar voor als de winter weer voor de deur staat!