STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Familie speelt spelletje aan keukentafel

hybride toestellen

hybride toestellen

Het komt voor dat klanten meerdere verwarmings-, warm water- of ventilatietoestellen in huis hebben hangen. Door de combinatie van verschillende energiebronnen kunnen deze hybride toestellen op een duurzamere manier uw huis verwarmen, ventileren of voorzien van warm water. Om het voor mensen met meerdere toestellen overzichtelijk te houden is het bij ESNW in sommige gevallen mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, twee toestellen onder te brengen in één abonnement.

Welke toestellen kunnen in één abonnement?

U kunt bij ons hybride toestellen onderbrengen in één onderhoudsabonnement. U kunt dit doen met een hybride warmtepomp i.c.m. een cv-ketel.

Hybride warmtepomp met cv-ketel

Een hybride warmtepomp is een lucht-water toestel dat is aangesloten op het warmwatercircuit van uw verwarmingsinstallatie. De warmtepomp zorgt het grootste deel van het jaar voor de verwarming van uw huis, uw cv-ketel helpt mee als het buiten te koud wordt en zorgt er daarnaast voor dat uw tapwater wordt opgewarmd. Lees meer over deze combinatie.

 

Hoe kiest u een hybride abonnement?

Wanneer u thuis gebruik maakt van een hybride warmtepomp met cv-ketel of luchtverwarming met cv-ketel kunt u bij ESNW profiteren van het gemak van één onderhoudsabonnement. Dat werkt als volgt:

 • Kies op onze onderhoudspagina voor verwarmingstoestellen.
 • Kies vervolgens uit drie verschillende abonnementen het abonnement dat bij u past; Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort.
 • Omdat er sprake is van een hybride-systeem betaalt u een toeslag (de hoogte van de toeslag hangt af van het abonnement dat u kiest). Zo heeft u beide toestellen in één abonnement; wel zo makkelijk!

Wat mag u van ESNW verwachten?

Wanneer u bij ESNW een abonnement heeft afgesloten komt één van onze vakkundige monteurs één keer per twee jaar langs om uw toestellen schoon te maken en grondig te inspecteren. Zo blijft alles veilig en lekker fris. Als u luchtverwarming heeft i.c.m. een cv-ketel laat onze monteur een extra set filters voor u achter, zodat u deze zelf na een jaar kunt vervangen. 

 

Onze onderhoudsabonnementen

Ook belangrijk voor u

 • Hybride warmtepomp i.c.m. cv-ketel
  Hybride warmtepomp i.c.m. cv-ketel
  Een hybride warmtepomp is een kleine, niet-zelfstandige warmtepomp die naast uw hoogrendement cv-ketel (ofwel hr-ketel) gehangen kan worden. De samenwerking tussen deze twee toestellen zorgt ervoor dat uw gasverbruik aanzienlijk afneemt.
 • Hybride luchtverwarming i.c.m. cv-ketel
  Hybride luchtverwarming i.c.m. cv-ketel
  Een indirect gestookt luchtverwarmingssysteem zorgt, aangedreven door een cv-ketel, voor de toevoer van frisse, verwarmde lucht en de afvoer van vervuilde lucht. Naast het aandrijven van uw luchtverwarmingstoestel heeft u uw cv-ketel ook nodig om uw tapwater te verwarmen.
 • storing & onderhoud
  Kies uw onderhoudsabonnement
  Bij ESNW kunt u kiezen uit verschillende abonnementen voor uw verwarmings-, warm water- of ventilatietoestel onderhoud. De vakkundige monteurs van ESNW staan voor u klaar!