STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Jongetje speelt met huisje van lego

Hybride luchtverwarming i.c.m. cv-ketel

Hybride abonnement? Bekijk onze abonnementen

Uw hybride luchtverwarming met cv-ketel

Steeds meer woningen zijn uitstekend geïsoleerd. Goede ventilatie is dan noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit in huis gezond blijft. Om ervoor te zorgen dat de lucht regelmatig ververst wordt en u minder gas verbruikt voor uw verwarming, kunt u gebruik maken van indirect gestookte luchtverwarming in combinatie met een cv-ketel.

Hoe werkt luchtverwarming met cv-ketel?

Een indirect gestookt luchtverwarmingssysteem zorgt ervoor, aangedreven door een cv-ketel, dat de lucht in woning continue wordt verwarmd. Naast het aandrijven van uw luchtverwarmingstoestel heeft u uw cv-ketel ook nodig om uw tapwater te verwarmen. Samen zorgen ze ervoor dat u minder hoeft te stoken om uw huis op de juiste temperatuur te krijgen, waardoor u minder gas verbruikt.

Zo werkt indirect gestookte luchtverwarming

Bij indirect gestookte luchtverwarming wordt de lucht in de woning verwarmd. U heeft dan dus geen radiatoren meer nodig. Uw cv-ketel pompt warm water naar het luchtverwarmingstoestel om verwarmingselementen op temperatuur te brengen. Vervolgens wordt de lucht in uw woning aangezogen, langs de elementen gehaald en daarna verwarmd weer uw huis in geblazen.  

Onderhoud voor uw luchtverwarmingssysteem met cv-ketel

Wanneer u thuis een indirect gestookt luchtverwarmingssysteem met cv-ketel heeft hangen kunt u bij ESNW kiezen voor een onderhoudsabonnement voor verwarmingstoestellen. U kunt vervolgens kiezen uit drie verschillende abonnementen; Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Omdat er sprake is van een hybride-systeem betaalt u een toeslag (de hoogte van de toeslag is afhankelijk van het abonnement dat u kiest). Op die manier heeft u beide toestellen in één onderhoudsabonnement. Wel zo makkelijk!

Wat mag u van ESNW verwachten?

Wanneer u bij ESNW een abonnement heeft afgesloten komt één van onze vakkundige monteurs één keer per twee jaar langs om uw toestellen schoon te maken en grondig te inspecteren. Zo blijft alles veilig en lekker fris. Om ervoor te zorgen dat u toch jaarlijks kunt profiteren van schone filters laat de monteur een extra setje filters achter tijdens zijn onderhoudsbezoek, zodat u deze zelf na een jaar kunt vervangen. Bent u benieuwd naar onze onderhoudsabonnementen? Lees er meer over op onze storing & onderhoud pagina!