wachtwoord vergeten registreren
Monteur op klantbezoek

ontzorgabonnement

Laat u ontzorgen door ESNW!

Is het tijd om een nieuwe cv-ketel te kopen en wilt u er het liefst zo min mogelijk omkijken naar? Kies dan voor het gemak van een Ontzorgabonnement van ESNW en geef al het regelwerk uit handen!

Het Ontzorgabonnement van ESNW

Het vervangen van uw cv-ketel kan een hele klus zijn; om u daarbij te helpen heeft ESNW het Ontzorgabonnement ontwikkeld! Een cv-ketel kiezen die past bij uw situatie doet u online bij ESNW en vraag direct de offerte via de site aan. Geef hierbij aan dat u gebruik wilt maken van het Ontzorgabonnement. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

ESNW regelt de levering en installatie, de periodieke onderhoudsbeurten (overeenkomstig met ons Totaal Comfort abonnement) en de snelle service wanneer er toch onverhoopt een storing optreed. Het abonnement loopt voor de levensduur van een ketel (15 jaar). Alle voorwaarden voor het Ontzorgabonnement kunt u ook rustig even nalezen op onze site.

Wat mag u verwachten?

Als u kiest voor het Ontzorgabonnement bij uw nieuw cv-ketel betaalt u alleen de prijs voor de nieuwe ketel (u koopt de ketel via ESNW). De kosten van de installatie worden verwerkt in het maandbedrag voor uw abonnement, samen met de service- en onderhoudskosten. Ook kosten voor onderdelen die gedurende de looptijd van het abonnement aan uw ketel vervangen moeten worden zijn bij de prijs inbegrepen. 

Daarom kiest u voor ESNW!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland