wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor CV kopen, huren en onderhoud

Voorwaarden Ontzorgabonnement

Vragen? Bel 072 - 5123134

Leest u dit nog even door?

De voorwaarden die van toepassing zijn op het Ontzorgabonnement (alleen geldig i.c.m. aanschaf van een cv-ketel) ten behoeve van uw toestel leest u hier.

Voorwaarden Ontzorgabonnement

  • ESNW biedt bij, door ESNW geleverde en geplaatste toestellen (cv-, gaswand-, combiketel tot 75 kW), de mogelijkheid om het ESNW Ontzorgabonnement af te sluiten.
  • Het Ontzorgabonnement geeft recht op eens in de twee jaar een onderhouds- c.q. inspectiebeurt, een snelle service bij storingen en is inclusief de onderdelen en installatie van de ketel.
  • U betaalt daarmee bij aanschaf alleen de kosten van het toestel, waarna de dekking voor service en onderhoud overeenkomstig zijn met het ESNW abonnement: Totaal Comfort.
  • De installateur beoordeelt bij plaatsing of de ketel geïnstalleerd kan worden (o.a. dienen alle aansluitingen binnen 2 meter van het toestel te zitten). Indien dit niet het geval is wordt meerwerk apart in rekening gebracht.
  • Het toestel mag bij het afsluiten van het abonnement niet ouder zijn dan 1 maand.
  • Het abonnement gaat in op de dag van plaatsing en kent een looptijd van 15 jaar. Het Ontzorgabonnement wordt maandelijks in rekening gebrachten het bedrag kan in lijn met de indexatie van de cao lonen (Bouwnijverheid) jaarlijks worden aangepast. Na 2 jaar is het abonnement opzegbaar onder de voorwaarde dat het abonnement wordt afgekocht tegen de door ESNW te berekenen contante waarde (uitgaande van de geldende wettelijke rente) van de resterende abonnementstermijnen en de restwaarde.
  • Indien het toestel 15 jaar of ouder is óf indien er door de reguliere groothandel geen onderdelen meer worden geleverd, wordt het abonnement automatisch gewijzigd naar een ESNW abonnement: Comfort, per  1 januari van het volgende kalenderjaar.

Lees ook de koopvoorwaarden en onze Algemene Voorwaarden