STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Zonnepanelen op een dak

zonneboiler onderhoud

Zonneboiler abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud voor uw zonneboiler

Een zonneboiler is een boiler die, dankzij zonnecollectoren op het dak, energie van de zon gebruikt om warm water voor uw huis te maken. Zo kunt u zonder cv-ketel toch profiteren van heerlijk warm water. Met net als ieder ander toestel moet ook een zonneboiler goed onderhouden worden. ESNW helpt u daarbij graag!

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler is het systeem waarbij het zichtbare licht van de zon direct omgezet wordt in warmte. De straling van de zon wordt gebruikt om het water in de buizen, die zich in de zonnecollector bevinden, te verwarmen. Of beter gezegd, de energie die daarbij vrijkomt wordt gebruikt om het water op te warmen. Dit opgewarmde water wordt in een geïsoleerd vat opgeslagen. Is er vraag van warm tapwater of cv water dan wordt het water opgewarmd in de zonneboiler voordat het uit uw kraan stroomt of in de leidingen van de centrale verwarming. 

Goed onderhoud is essentieel

Ook een zonneboiler heeft, net als ieder ander toestel, onderhoud nodig om goed en veilig te kunnen blijven werken. Ookal lijkt uw zonneboiler nog 'gewoon' te werken, door slijtage en weinig onderhoud kan uw zonneboiler toch ongemerkt minder efficient (en veilig) kunnen gaan werken. Door regelmatig even iemand naar uw zonneboiler te laten kijken voorkomt u nare verrassingen. De specialisten van ESNW staat voor u klaar!

Over zonneboilers en onderhoud

ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in Noord-Holland, waaronder zonneboilers. Bij ons weet u dus zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundig monteur. Bij ESNW kunt u voor uw zonneboiler kiezen uit twee verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud en Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past!

Daarom ESNW voor uw zonneboiler onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland