STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Jongetje speelt in bad met speelgoed haai

boiler onderhoud

Boiler abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw boiler

Met een boiler is warm water altijd beschikbaar. En dat is fijn, want warm water gebruiken we dagelijks veelvuldig. Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door veilig van uw boiler kunt profiteren is het belangrijk om uw toestel elk jaar even na te laten kijken. Met een onderhoudsabonnement van ESNW komt er ieder jaar een vakkundige monteur langs om uw toestel te onderhouden.

Boilers in het kort

Een boiler is een toestel dat water opwarmt en opslaat tot het wordt gebruikt. Dit soort toestellen worden ook wel voorraadtoestellen genoemd. Er zijn twee soorten boilers te onderscheiden: de elektrische boiler en de gasboiler.

Een elektrische boiler is vaak kleiner dan de gasboiler (de capaciteit van dit toestel is vaak ook iets lager), kent weinig warmteverlies en kan overal waar elektriciteit en water is geplaatst worden. Een gasboiler is voordeliger in aanschaf, maar minder milieuvriendelijk.

Welk type boiler u ook heeft, jaarlijks onderhoud aan de boiler is geen overbodige luxe. Boilers worden het hele jaar door gebruikt waardoor ze makkelijk ongemerkt minder efficient of minder veilig kunnen gaan werken. Voorkom daarom onveilige situaties en laat uw boiler jaarlijks controleren door één van de specialisten van ESNW. Onze monteurs staan voor u klaar!

 

Over boilers en onderhoud

ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in Noord-Holland, waaronder boilers. Bij ons weet u dus zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundige monteur. Bij ESNW kunt u voor uw boiler kiezen uit twee verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud en Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past!

Daarom ESNW voor uw boiler onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland