wachtwoord vergeten registreren
Hond voor de warme kachel

kachel onderhoud

Kachel abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw gaskachel en gashaard

Net als voor ieder ander toestel is ook regelmatig onderhoud voor uw gaskachel of gashaard van groot belang. Door zo nu en dan uw kachel goed te laten nakijken en schoonmaken kunt u namelijk onveilige situaties voorkomen en zorgt u er bovendien voor dat uw kachel zo lang mogelijk (en zonder problemen) blijft werken. 

Gashaard of gaskachel

Een gashaard of gaskachel is voor veel mensen nog het middelpunt van de woonkamer; een klassiek interieurstuk dat zorgt voor sfeer en (letterlijk) warmte in de kamer. Om ervoor te zorgen dat u kunt blijven genieten van uw haard of kachel is regelmatig onderhoud essentieel.

Een veilige gashaard is goud waard

Veel mensen denken geld te besparen door geen periodiek onderhoud aan hun gaskachel of gashaard te laten uitvoeren. Niets is minder waar. Doordat u uw gashaard of gaskachel een groot deel van jaar gebruikt is het niet meer dan normaal dat er na diverse jaren van trouwe dienst onderdelen kunnen gaan slijten. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan zoals koolmonoxidevergiftiging en neemt de kans op defecten en storingen steeds verder toe.

Daarnaast moet een gaskachel die niet goed schoongemaakt wordt steeds een beetje harder werken om hetzelfde resultaat te bereiken. Hierdoor kost het uw gashaard of gaskachel dus steeds meer energie om zijn werk te doen, waardoor uw energierekening steeds een beetje verder oploopt. Neem dus geen (financieel) risico en kies voor een onderhoudsabonnement voor uw gaskachel of gashaard. De vakkundige monteurs van ESNW helpen u graag!

Onderhoudsabonnement op maat

Uw gaskachel of gashaard verdient goed onderhoud dat past bij uw persoonlijke behoefte. Daarom kunt u bij ESNW kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Op die manier heeft u een abonnement dat bij u past en staat er altijd een deskundige  ESNW monteur voor u klaar!

Daarom ESNW voor gaskachel of gashaard onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland