wachtwoord vergeten registreren
Monteur aan het werk in combi ketel

combi ketel onderhoud

Combi ketel abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw combi ketel

Dankzij uw combi ketel kunt u genieten van een hete douche en warm huis. Eigenlijk is uw combi ketel het hart van uw woning. Daarom doen wij er bij ESNW alles aan om uw combi ketel goed te onderhouden, met een onderhoudsabonnement dat u ontzorgt op een manier die bij u past!

Combi ketel v.s. cv-ketel

De naam combi ketel verwijst naar een cv-ketel die uw huis verwarmt én zorgt voor warm water. Een ketel die alleen uw huis verwarmt, wordt ook wel een solo ketel genoemd. De meeste mensen kopen voor hun huis geen solo ketel; u zou dan namelijk naast de solo ketel nog een extra toestel moeten kopen om voor warm water te zorgen, wat weer de nodige extra ruimte in beslag neemt. In de volksmond noemen we de combi ketel voor particulieren daarom ook vaak gewoon cv-ketel. Als u via ESNW een nieuwe ketel koopt is dat altijd een combi ketel.

Voorkom onveilige situaties met onderhoud

Een combi ketel zorgt er het hele jaar voor dat we er warmpjes bij zitten en dat er voldoende warm water uit de kraan komt. Niet gek dus dat er af en toe even gecheckt moet worden of alles nog wel naar behoren werkt. Ook als uw combi ketel nog gewoon lijkt te functioneren is het belangrijk om af en toe een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Wanneer u uw combi ketel niet periodiek laat onderhouden neemt de kans op onveilige situaties zoals koolmonoxidevergiftiging, defecten en storingen steeds verder toe. Daarnaast neemt de levensduur van uw combi ketel door slecht onderhoud juist af. Neem dus geen (financieel) risico en kies voor een onderhoudsabonnement voor uw combi ketel. De vakkundige monteurs van ESNW staan voor u klaar!

 

Onderhoudsabonnement op maat

Bij ESNW kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud, Comfort en Totaal Comfort. Op die manier heeft u een abonnement dat bij u past en staat er altijd een gecertificeerd monteur voor u klaar.

Op zoek naar een nieuwe combi ketel? Koop of huur bij ESNW!

Is uw huidige ketel toe aan vervanging en bent u op zoek naar een nieuwe? Kijk dan eens naar de combi ketels van ESNW! Bij ons zijn verschillende combi ketels van diverse A-merken te koop of te huur. Als u een combi ketel bij ESNW huurt zit het onderhoudsabonnement al meteen bij uw maandbedrag inbegrepen. Lekker overzichtelijk!

Daarom ESNW voor combi ketel onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland