STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Moeder en dochter comfortabel op de bank

indirect gestookte luchtverwarming onderhoud

Ind. gest. luchtverwarming abonnement? Bekijk onze abonnementen

Onderhoud van uw indirect gestookte luchtverwarming

De grootste voordelen van indirect gestookte luchtverwarming zijn de snelheid van verwarmen, de onopvallendheid van de roosters (in tegenstelling tot radiatoren), de voortdurende aanvoer van schone lucht en de energiezuinigheid. Om deze voordelen de gehele levensduur van het toestel te behouden is goed onderhoud, net als voor andere toestellen, noodzakelijk.

Over luchtverwarming en onderhoud

Met indirect gestookt luchtverwarming kan men een woning of kantoorpand snel verwarmen of juist koelen (zeker wanneer het systeem gekoppeld is aan het airconditioningssysteem). Via luchtkanalen en roosters wordt verwarmde lucht het huis ingeblazen. Vervuilde lucht, afkomstig vanuit de keuken of het sanitair, wordt direct naar buiten geleid.

Belang van onderhoud van uw luchtverwarming

Een goede luchtkwaliteit is belangrijk voor een gezond leefklimaat. Wanneer de luchtkanalen of filters zijn vervuild blaast het systeem vuile lucht uw huis in, met alle gevolgen voor uw gezondheid van dien. Daarnaast zal het systeem harder moeten werken om zijn werk goed te kunnen doen. Daarom is het belangrijk dat er regelmatig even iemand langs komt om uw luchtverwarmingssysteem te controleren en schoon te maken. De specialisten van ESNW helpen u graag!

Altijd onderhoud op maat

De specialisten van ESNW zorgen voor het beste onderhoud van uw (indirect gestookte) luchtverwarmingsinstallatie en realiseren een optimale werking van uw systeem. ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in Noord-Holland, waaronder luchtverwarmingssystemen. Leg het onderhoud van uw luchtverwarming dus in de ervaren handen van de ESNW monteurs en geniet van gegarandeerd comfort. 

Daarom ESNW voor uw indirect gestookte luchtverwarming!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland