wachtwoord vergeten registreren
ESNW voor CV kopen, huren en onderhoud

Airco onderhoud

Airco abonnement? Bekijk onze tarieven

Een airco voor optimale verkoeling in uw huis

Een airco kun je het hele jaar door gebruiken, niet alleen voor koeling maar ook voor verwarming. Je hebt twee type airco’s, met en zonder inverter. Nieuwe airco’s hebben meestal een inverter waardoor je deze ook als verwarming kunt gebruiken. Om de airco het hele jaar goed te laten functioneren is het van belang om goed onderhoud te laten uitvoeren en de filters regelmatig goed schoon te maken. U kunt zelf al elke maand het filter controleren en als het filter dan vies is deze schoon te maken. Dit kunt u al doen door het uit te wassen of schoon te zuigen, let op! De manier van schoonmaken is afhankelijk van het type filter.

 

De airco in het kort

Een Airconditioning is ideaal om een ruimte een aangename temperatuur te geven. Ze worden zowel thuis als op kantoor gebruikt, het wonen, werken en 's nachts slapen is met een airco een stuk comfortabeler. Een ventilator is prima om de gevoelstemperatuur iets omlaag te brengen, maar het koelt een ruimte niet.

De airco onttrekt energie uit de ruimte en geeft die af aan de buitenlucht, dit zorgt voor koelte in een ruimte (net als bij een koelkast). Een airco zorgt er ook voor dat de lucht in de ruimte minder vocht bevat en gefilterd wordt. Daarnaast zijn er ook airconditioners die een ruimte duurzaam (bij) kunnen verwarmen. Want een airco is namelijk gewoon een lucht-lucht warmtepomp met een hoog rendement!

 

 

Over airco en onderhoud

ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in Noord-Holland, waaronder airco's. Bij ons weet u dus zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundig monteur. Voor uw airco kunt u bij ESNW kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud en Comfort. Op die manier heeft u een abonnement dat bij u past!

Daarom ESNW voor uw airco onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland