actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

Remeha Calenta 40C

terug naar shop technische specs
A
Remeha Calenta 40C

Remeha Calenta 40C

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water? Krachtig én stil en compact? Innovatieve technologie én betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk? Met de Remeha Calenta in huis kun je gerust de allerhoogste eisen stellen aan jouw cv-ketel.

  • 35,9 kW vermogen
  • 38°C 19,5 liter/min
  • CW 5 Gaskeur klasse
  • 10 jaar garantie op warmtewisselaar
  • Energiezuinig
  • Intelligent en betrouwbaar

Kies uw keteloptie

Moet uw cv-ketel vervangen worden? Dan kiest u bij ESNW uit de onderstaande vier opties. Alleen een cv-ketel kopen? Geen probleem. Liever de cv-ketel direct vakkundig laten installeren door een erkende installateur, dat kan ook. Óf kies voor volledige ontzorging. U koopt in dat geval de ketel (eenmalige kosten) plus installatie én ons Ontzorgabonnement. De kosten van installatie en het abonnement zijn gedekt in de maandelijkse kosten. Laat uw portemonnee een grote investering in één keer niet toe? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te huren. U betaalt een vast maandelijks bedrag en heeft geen omkijken naar de installatie en het onderhoud. De ketel blijft daarbij wel in het bezit van ESNW.

Kies uw thermostaat

Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Wilt u een Gaslek Check?

Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel raden wij nadrukkelijk aan om de rookgasafvoer te vervangen. Helemaal zeker zijn van uw veiligheid? Laat dan ook direct uw gasleidingen controleren.

Uw keuze

Type ketelRemeha Calenta 40C
Totaal eenmalig
€ 0,00
Totaal per maand
€ 0,00
nu uw ketel aanvragen